Prinsensgade 27, 2. th, 9000 Aalborg / 2 værelser / 92m2
Solgt

SPÆNDENDE ØKONOMISKE TILTAG I EJERFORENINGEN


OMRÅDET:
I en af Aalborgs smukkeste ejendomme, finder du en unik herskabslejlighed med moderne bekvemmeligheder. Ejendommen emmer af historie og charmerende atmosfære, og så ligger den centralt i Aalborgs hjerte - Prinsensgade. Lejligheden ligger i et imponerende byggeri opført i år 1911. Ejendommen er rigt udsmykket med indbygget altaner og mange flotte detaljer. Beliggenheden behøver ikke nærmere introduktion - du kommer tæt på bylivet, kulturen og indkøbslivet. Alle byens faciliteter, gågaderne og den smukke havnefront ligger i gåafstand fra lejligheden. Selvom lejligheden ligger centralt i byen er der en imponerende stilhed, udsigt og luft over til andre bygninger oppe fra lejligheden, prøv selv at mærke efter.

HJEMMET:
På 2. sal ligger denne lejlighed i stille omgivelser. En flot lejlighed i to plan med flotte trægulve og smukt stuk loft. Entréen giver adgang til badeværelset, som har bruseniche og materialer i lyse farver. Indgang til den store flotte stue med dobbeltdør til den ekstra flotte stue. Her fra er der indgang til walk in garderobe, så rummet her kan også med fordele anvendes til soveværelse. I den første stue er der trapper op til 1. salen hvor der er indrettet et soveværelse med udgang til dejlig altan. Her kan solen nydes frem til klokken 17-18. Her kan også indrettes tv-stue eller spisestue med flot kig gennem dannebrogsvinduerne. På nederste etage finder vi også køkkenet, som er holdt i flotte hvide materialer. En rigtig flot lejlighed med flotte detaljer og masser af charme. Her føler man sig straks hjemme.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Flotte store og lyse rum
- Dejlig lejlighed i to plan
- Lækker rummelig altan med skøn udsigt
- Hyggelig stil hele vejen rundt i lejligheden
- Masser af lækkert lysindfald

Spændende økonomiske tiltag i ejerforeningen:
Ejerforeningen er ved sælge loftsrummene fra til investor. Loftsrummet skal laves om til ejerlejligheder og mundtligt er der tilkendegivet salg af loftsrummene og mangler blot referatet herfra. Dette salg giver et beløb til ejer af lejligheden her. Endvidere istandsættes opgangen til lejligheden og ejerlejligheder som laves øverst, gør denne lejlighed får mindre fordelingsnøgle og dermed mindre månedlig omkostning til ejerforeningen. Spørg ejendomsmægler herfor.

En velfungerende ejerforening med sund økonomi og et lavt fordelingstal. Årligt trækkes der lod om ejerforeningens P-pladser foran ejendommen ud mod Prinsensgade. En dejlig lejlighed i god kvalitet centralt beliggende i Aalborgs hjerte.  

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal92 m²
  • Værelser2
  • Etager4
  • Byggeår1911
  • EnergimærkeF
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Til toppenTo top arrow