Ærøgade 7, 1. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 65m2
Solgt

OBS. Denne lejlighed sælges med lejer. Billederne er vejledende. Lejeindtægt for denne ejerlejlighed er 46.800 kr årligt. Kontakt mægler for yderligere information.  


OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af aalborgensernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Fra lejligheden har du kun 5 min. på en cykel ind til centrum og masser af gratis parkeringspladser. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900 tallet som et arbejderkvarter, og denne karre, blev dannet af Aalborg Værfts boligforening som opførte denne ejendom tilbage i 1920. I området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafemiljøer og andre forretninger.

HJEMMET: 
Håndværkertilbud i Øgadekvarteret. Lejligheden er beliggende Ærøgade 7, 1. tv. i en pæn rødstensejendom med nyere tag, nye vinduer, og adgang til velholdt gårdmiljø. Sydvendt stue med dejligt lysindfald. Stort nordvendt soveværelse med kig til gården og plads til både skab og kontormiljø. Ældre lyst køkken med god plads. Indgang fra entréen til lejlighedens badeværelse med god bruseplads. Dejlig stor entré med plads til overtøjet. Lejligheden har flotte fyrtræsplankegulve og fine glatte stuklofter. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- God beliggenhed i Øgaden
- Mulighed for hurtig overtagelse
- Tæt på grønne områder og indkøb
- Gode parkeringsmuligheder ved lejligheden
- God lejlighed for investorerne som ønsker udlejning.

Køber har mulighed for selv at sætte sit præg på nogle af forholdene i lejlighed, men billigere kvadratmeterpris ses heller ikke i Øgaden.
Kontakt os for en fremvisning eller yderligere info på 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal65 m²
  • Værelser2
  • Byggeår1936
  • EnergimærkeD
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Til toppenTo top arrow