Stenbjergvej 13, 9220 Aalborg Øst / 5 værelser / 130m2
Solgt


FANTASTISK VILLA FRA 2015 MED GOD PLANLØSNING FOR HELE FAMILIEN!

OMRÅDET: 
Her er boligen for familien, der ønsker at bo i fredelige omgivelser på blind villavej nær skole, legeplads og indkøbsmuligheder – og samtidig kun have få kilometer til storbyen. Mange børnefamilier gør sit indtog i dette område, hvor man får meget hus for pengene og ikke mindst et sted som er under rivende udvikling.  Området er spået til at være blandt de mest attraktive områder i Aalborg kommune i fremtiden. Ønsker man rolige omgivelser i på en børnevenlig vej med godt sammenhold og med grønne arealer for enden af vejen, så er dette hjem et rigtig godt bud.  

HJEMMET: 
Stenbjergvej ligger i en hyggelig klynge hvor der er plads til børnenes leg og boldspil på vejen, men forældrene kan nyde en kop kaffe på terrassen eller hilse på naboen over hækken. Super flot hjem fra 2015 beliggende i et fantastisk område.
Dejlig rummelig entré med plads til hyggelig indretning og indgang til bryggers med masser af skabsplads, vask og både vaskemaskine og tørretumbler. Videre adgang til tre gode værelser samt et flot badeværelse – ideelt som børneafdeling med kontorplads eller gæsteværelse. Videre til det store flotte store køkken alrum. Fantastisk lysindfald fra de flotte vinduer og med udgang til terrasse. Stuen er hyggelig indrettet og ved det åbne køkken er der god plads til det store spisebord, så gæsterne kan nyde godt af kogekunsten uden samtalen afbrydes. Køkkenet er fra Invita og indeholder alt i hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine og indbygningsovn. Overalt i hjemmet er der gulvvarme og rigtig flotte gulve. Fra køkken alrum og stue er der adgang til forældreafdeling med eget badeværelse og skabsvæg til garderoben.
Rigtig lækker indretning af planløsningen til familien med børneafdeling og forældreafdeling. I køkken alrum, stue og forældreafdeling er der loft til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse og masser af luft. Haven er dejlig overskueligt med terrasse og græs til boldspil. Her kan dage og aftener nydes i solskin med en tændt grill og en åben flaske vin. Hjemmet har desuden en carport med tilhørende skur til opbevaring af haveredskaber mm.

Villaen ligger i et trygt villakvarter ikke langt fra skole og grønne arealer. Der er heller ikke langt til indkøb, som f.eks. Rema 1000 man kan skyde genvej til over vejen eller børnehave, og Aalborg Centrum ligger kun få kilometer væk.

Hvis du vil give børnene en tryg opvækst, så kig nærmere på denne villa, der er beliggende i et fredfyldt og attraktivt kvarter.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Gulvvarme i hele hjemmet
- Stor lækker terrasse
- Flot stor stue med god plads
- Gode regulære værelser
- Roligt og stille kvarter

Vi glæder os til at fremvise dette flotte hjem. Ring til os på tlf. 72170004

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeVilla, Rækkehus
  • Boligareal130 m²
  • Grundareal434 m²
  • Værelser5
  • Etager1
  • Byggeår2015
  • EnergimærkeA2010
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Til toppenTo top arrow