Østergravensgade 9, 01. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 50m2
Solgt


HÅNDVÆRKERTILBUD I GØGLERBÅDEN / AALBORG CITY!

En epoke er afsluttet og Gøglerbåden sælges nu som ejerlejligheder! Gøglerbåden er berømt og berygtet i Aalborg og den meget omtalte natklub har i 2017 drejet nøglen om og har været rammer om den sidste fest i nattetimerne. Nu sælges lokalerne og de tilhørende lejligheder til boligsøgende i Aalborg City. En bedre placering er svær at finde hvis man søger centralt.

OMRÅDET:
Lejligheden er placeret midt i Aalborg med gåafstand til alle byens faciliteter, såsom gågaden, cafeer og fitness centre. Søger man grønne områder, skal man blot bevæge sig ud i den dejlige baggård, hvor der er rig mulighed for at hygge sig helt ugeneret med vennerne til en god grillaften eller lufte hunden. Er man mere til at hygge sig i omgivelser med mere liv, ligger havnepromenaden samt kildeparken kun et stenkast derfra. Dette hjem er virkelig centralt beliggende, med gåafstand til alt hvad hjertet begærer. En lækker adresse i Aalborg City – velkommen til Østergravensgade.

HJEMMET:
Lejligheden her byder på en entré, en god stue og et stort soveværelse. Herudover et køkken og et badeværelse. Lejligheden er beliggende på 1. sal og hævet over de forbipasserende i den hyggelige gade. Her er de omkring liggende naboer hyggelige byhuse, forretninger og andre centralt liggende city lejligheder. Søger man et håndværkertilbud i Aalborg city med en sjov historie og gåafstand til butikker og caféer, er det her et rigtig god bud!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Håndværkertilbud
- God beliggenhed i City
- Mulighed for hurtig overtagelse
- Tæt på grønne områder og indkøb
- God lejlighed for investorerne som ønsker udlejning.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere info på 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal50 m²
  • Værelser2
  • Etager3
  • Byggeår1912
  • EnergimærkeF
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Til toppenTo top arrow