Vendsysselgade 26, 02. th, 9000 Aalborg / 2 værelser / 60m2
Solgt

FLOT OG VELHOLDT TO VÆR. LEJLIGHED MED TO ALTANER OG STORT BADEVÆRELSE

 
OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af aalborgenernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Fra lejligheden har du kun 5 minutter på cykel til centrum, og i området findes masser af gratis parkeringspladser. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter og i området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shopping muligheder.

HJEMMET:
På 2. sal til højre findes en meget velholdt og flot lejlighed. Man træder ind i en rummelig entré med plads til overtøjet og et skab til støvsuger og rengøringsmidler. Til højre findes den store stue med lækkert lysindfald og en altan mod vejen. Vendsysselgade er en bred gade med masser af gratis parkeringspladser og langt til genboen. Derfor får man masser af dejligt lys ind i lejligheden. Soveværelset ligger placeret mod gården og har indbyggede skabe til garderoben. Her er taget plads fra soveværelset og lagt til badeværelset for at få mere rummelighed og hermed få en bruseniche. Badeværelset er i flotte materialer og fremstår yderst velholdt. Køkkenet byder på alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og med udgang til altan. I hele lejligheden er der nyere vinduer og på ejendommen er der nyere tag. En flot ejendom med en velfungerende ejerforening og gode fælles faciliteter.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:  
- Fremstår velholdt og flot
- Dejligt stue med udgang til altan
- Stort badeværelse med bruseniche
- Flot køkken med udgang til altan
- God beliggenhed tæt på indkøb mm.
- Tæt på grønne arealer og kulturelle oplevelser 

En dejlig lejlighed med en god atmosfære centralt beliggende i Aalborg centrum.  Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal60 m²
  • Værelser2
  • Etager5
  • Byggeår1951
  • EnergimærkeC
Mette Heiring

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Mette Heiring

Salg & Vurdering - Fotograf

Til toppenTo top arrow