Marshalls Alle 85, 9220 Aalborg Øst / 11 værelser / 147m2
Solgt

FAMILIEVILLA MED SUPER BELIGGENHED I BYEN OG MED GOD PLANLØSNING!  

OMRÅDET:
I det attraktive område mellem Gug og Sdr. Tranders ligger Aalborgs nye og velfungerende bydel. Midt i naturen og tæt på byen indfries beboernes behov for både fællesskab og privatliv. Her er plads til børnene leg og de voksnes privatliv. Ikke langt til indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og svømmehal samt hurtig forbindelse til motorvej E45. En fantastisk beliggenhed i naturen og tæt på byens pulserende liv. I det attraktive område mellem Gug og Sdr. Tranders ligger Aalborgs nye og velfungerende bydel. Midt i naturen og tæt på byen indfries beboernes behov for både fællesskab og privatliv. Her er plads til børnene leg og de voksnes privatliv. Ikke langt til indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og svømmehal samt hurtig forbindelse til motorvej E45. En fantastisk beliggenhed i naturen og tæt på byens pulserende liv.   

HJEMMET:
Marshalls Allé er en ny bydel i Aalborg med plads til både børn og voksne. Her kan børnene færdes frit uden forældrene skal bekymre sig i det lukkede vejsystem og de grønne arealer er fælles og passes af den etablerede grundejerforening. Her kan græsslåmaskinen altså godt pakkes væk.

Moderne ét plans villa med god plads til familien. Her findes dejlig stort køkken alrum med grå klinker og flotte køkkenmaterialer fra populært køkken firma. Desuden alle hårde hvidevarer fra kvalitetsmærket Miele. Et par trin op til den hyggelige pejsestue med gennemgående pejseindsats og fantastisk udsigt til området. Dejligt med lysindfald og mulighed for at åbne op til de grønne arealer og terrasse. Desuden findes her børne- ungeafdeling med to værelser og badeværelse samt en forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse. Herudover et godt bryggers og en dobbelt garage med direkte adgang til hjemmet.  

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Opført i lækre materialer
- God planløsning for familien
- God beliggenhed i Aalborg
- Tæt på indkøbsmuligheder
- Børnevenligt område

Vi ser frem til at vise dette dejlige projekt frem. Ring til os på tlf. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeVilla
  • Boligareal147 m²
  • Grundareal258 m²
  • Værelser11
  • Etager1
  • Byggeår2017
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Til toppenTo top arrow