NYRENOVERET 132 KVM. I DET BERØMTE GØGLERBÅDEN!

Østergravensgade 9, ST. th, 9000 Aalborg / 3 værelser / 75m2 / 2798000

NYRENOVERET 132 KVM. I DET BERØMTE GØGLERBÅDEN!

OMRÅDET:
Du kommer til at bo midt i Aalborg, med gåafstand til alle byens faciliteter. Søger man grønne områder, har man Karolinelund med de berømte byhaver og Havnepromenaden inden for kort afstand, og søger man kulturelle oplevelser, har man Musikkens Hus, Platform 4 og Nordkraft blot nogle minutter væk. Nordkraft, som bl.a. indeholder ugentlige markeder, fitnesscenter, café og biograf, samt utallige koncerter året rundt.

HJEMMET:
Det landskendte og efter manges opfattelse berygtede værtshus Gøglerbåden i Aalborg har lagt til kaj for sidste gang. Kaptajn, sømænd og letmatroser er gået i land, og i stedet er håndværkere rykket ind for at forvandle stedet til fire mondæne og attraktive ejerlejligheder midt i Aalborg.
Vi udbyder nu den tredje af fire lejligheder i det berømte Gøglerbåden. Lejligheden står indflytningsklar og søger nu sin første ejer siden Gøglerbådens tid.
Stort køkken alrum og stue med plads til spisebord og sofa. Indrettet med sildebensparket, rå New Yorker murstensvæg og flotte udskåret fodlister giver en rigtig flot blanding af råt og eksklusivt. Fra køkkenalrummet er der adgang til soveværelse med plads til garderobe. Vi fordelingsentréen er der adgang til badeværelse i god størrelse med bruseniche og glasdør i støbejern. 

Ta' trapperne fra stuen med til underetagen hvor vi finder et lækkert bryggers med adgang til et fælles indendørs areal. Derudover er der to gode disponibel rum og et flot badeværelse. Et lækkert hjem i smørhullet af Aalborg City og med en historie, der er værd at fortælle mange årtier frem.
Som yderligere information har ejerforeningen bestemt, at facaden bliver renoveret i nærmeste fremtid.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Nyetableret i 2018
- To badeværelser
- Sildebensparket og klinker
- Fyldt med detaljer
- Central beliggenhed

Vi glæder os til at vise hjemmet frem og vise jer, hvad der i dag udgør fortidens Gøglerbåden.
Ring til os for en fremvisning på Tel. 72170004.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "lwqnO2PshAo"
  ["videoId"]=>
  string(11) "lwqnO2PshAo"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Tilmeld nyhedsbrevSubscribe to newsletter Til toppenTo top arrow

Tilmeld Nyhedsbrev

- og hold dig opdateret i Din Mæglers hverdag og nyheder