CHARMERENDE FAMILIEHUS TÆT PÅ DET MESTE

Vesterled 2, 9440 Aabybro / 3 værelser / 144m2 / 1395000

CHARMERENDE FAMILIEHUS TÆT PÅ DET MESTE

OMRÅDET:
Velkommen til Biersted. En by for hele familie blot 17 km. fra Aalborg Centrum og nem adgang til motorvejsnettet. Fra byen er der ligeledes kun 6 km. til Aabybro, som huser blandt andet svømmehal, bibliotek og shoppingcenter. Om turen går til Aabybro eller Aalborg, så er der masser af busforbindelser. Du kan også vælge at tage en dejlig gåtur ud af banestien mod Aabybro. Bierstedby har folkeskole til og med 9. klassetrin, og byen rummer samtidig flere daginstitutioner både i form af dagplejer, vuggestuer og børnehaver. Ved skolen ligger byens hal, som tilbyder et væld af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Foran hallen er der ligeledes skater- og multibane til stor glæde for mange af byens borgere. Indkøb behøver du heller skulle ud af byen for at klare. Brugsen, som ligger lige overfor boligen, leverer friske vare og brød hver dag. Lige om hjørnet har du også Biersted Kro. Her finder du hver onsdag en fantastisk omgang stegt flæsk og selvfølgelig andre retter alle ugens dage også til take-away. Hvis det skal være noget andet har du også byens pizzaria tæt på, som ligeledes diske op med en nem aftensmad. JA! Her er alt du behøver til daglig lige i nærheden!

HJEMMET:
Velkommen til dette fantastiske hus med plads til hele familien! Her får du 144 meget veludnyttede og velholdte kvm., som derudover byder på fine detaljer der giver boligen en helt særlig charme.

Du bydes velkommen i entréen, hvor der er adgang til husets badeværelse med fin gammel træskyde-dør. Badeværelset er stort med beigefarvede klinker, badekar, separat muret bruseniche og selvfølgelig gulvvarme. Fra entréen har du ligeledes adgang til hjemmets første sal med tre rummelige værelser og et stort repos med plads til opbevaring. Fra entréen er der også adgang til stor stue. Her er der god plads til både spisebord og sofaarrangement, som giver anledning til masser af hyggelige stunder med familien. Husets har flot lyst køkken i samme stil som badeværelset. Det charmerede køkken er speciallavet af snedker, ligesom badeværelset. Køkkenet har desuden lille hyggelig spiseafdeling, hvor man kan sidde og nyde udsigten til haven igennem døren med udgang til hyggelige terrasse. Fra køkkenet er der ad-gang til stort bryggers og garage med god plads til blandt andet bil, opbevaring, overtøj og vaskefaciliteter.

Den store have er en charme for sig selv. Her kan du nemt forestille dig at sidde om sommeren med en kold flaske rosé, hvor det er lige nemt om du henter den i køleskabet, eller ved brugsen som ligger få skridt væk. Haven fuldendes med fint lille anneks, som passer fint til det flotte gule hus med rødt tag og små hvide dannebrogsvinduer.

Dette charmerede hus må bare opleves!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Yderst charmerende og velholdt hjem
- Gulvvarme i køkken, bad og bryggers
- Tæt på alle fornødenheder
- Hyggelig have med anneks

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem for dig! Ring til os på tlf. 72 17 00 08

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "v43su0QnOWg"
  ["videoId"]=>
  string(11) "v43su0QnOWg"
 }
}
Cecilie Waldhauer

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Cecilie Waldhauer

Salg og vurdering