SKØN 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN

Perikumvej 21, st. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 78m2 / 1298000

SKØN 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN

Skøn lejlighed med 2 værelser, 1 stor stue og en skøn sydvendt altan!

OMRÅDET:
På en sidevej til Kornblomstvej, ligger Perikumvej. Du kommer til at bo i et område med store grønne fælles arealer og et fantastisk sammenhold. Hvis du har brug en længere gåtur, så kan du roligt bevæge dig hen til Østerådalen eller Søndre Kirkegård for at få noget frisk luft. Der er heller ikke langt til indkøb og du befinder dig blot 10 minutters kørsel fra City Syd & Aalborg Centrum. Hvis du ikke har bil, så fortvivl ej - der er også gode busforbindelser til begge steder. Hvis du har børn, så er der heller ikke langt til hverken skole eller institutioner. Du får her et godt område for både den unge børnefamilie og den ældre beboer.

HJEMMET:
Velkommen indenfor på Perikumvej. Du træder ind i den store rummelige entré, hvor der er plads til at hænge overtøjet og eventuelt etablere et skab til diverse sager. Hvis du bevæger dig mod venstre så er der en mindre gang, som fører til et af de to værelser. Værelset er perfekt til børneværelse, kontor eller noget helt tredje. Lejlighedens andet værelse er større og mere kvadratisk og er oplagt som soveværelse. I boligens skønne store stue er der både plads til en større sofa og et spisebord. Her er god plads til at venner eller familie kan samles til hyggelige stunder. Fra stuen af er der adgang til den dejlige sydvendte altan. Her kan du forvente solen det meste af dagen - hvad mere kunne man ønske sig?

Køkkenet er lavet i flotte, hvide materialer hvor der er godt med skabsplads. Her er der fin plads til lille spisebord, hvor den yngste blandt andet kan sidde og lave lektier, mens der bliver lavet mad i køkkenet. Der ud over er der desuden opsat vaskemaskine. Badeværelset er med gulvvarme, og er i samme stil som køkkenet, med fine hvide og neutrale materialer. Her er der separat bruseniche og god plads.

Så søger du en skøn 3-værelses lejlighed med en lækker sydvendt altan, så er det nu du skal slå til!


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Sydvendt altan
- Gulvvarme på badeværelse
- Masser af gratis parkering
- Dejlige grønne arealer
- Husdyr tilladt


Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf.: 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "1nI47szqGoQ"
  ["videoId"]=>
  string(11) "1nI47szqGoQ"
 }
}
Kasper Stevn Kræmmergaard

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Kasper Stevn Kræmmergaard

Salg og vurdering