FLOT RENOVERET 3-VÆRELSES LEJLIGHED

Hobrovej 93, 2. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 85m2 / 1498000
Åbent hus: 05.04.2020 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

FLOT RENOVERET 3-VÆRELSES LEJLIGHED

OMRÅDET:
Lejligheden har både dagligvarebutikker og gode faciliteter indenfor gåafstand. Du har b.la. Netto, Fakta og diverse take away steder lige nedenfor lejligheden. Til lejligheden findes en stor parkeringsplads og i området er der også gode parkeringsmuligheder. Desuden bor du også tæt på offentlig transport. Lejligheden er omkranset af naturskønne parkområder, hvor hunden kan luftes i idylliske omgivelser. Her kan b.la. nævnes skønne Mølleparken og Østerådalen.

Du er blot en kort cykeltur væk fra hjertet af Aalborg som byder på hyggelige cafémiljøer, kulturelle oplevelser og ikke mindst skønne gågader. I den anden retning findes shoppingmekkaet, Aalborg Storcenter, hvor der ligeledes findes fine butikker, lækre restauranter og meget mere. I dette skønne område findes alt hvad du behøver i gå- eller cykelafstand.

HJEMMET:
Her får du den perfekte delebolig! 
Hjemmet rummer hele 85 indflytningsklare kvm. fordelt på to fine værelser, køkken-alrum i åbent forbindelse med stuen og badeværelse. 

Boligens køkken er flot renoveret med hvide grebsfrie elementer, og blandt andet også med stort amerikaner køleskab. Her er samtidig god plads til opbevaring. Køkkenet kan også rumme lille spiseplads, hvis dette ønskes. Den store stue har god plads til både sofaarrangement og større spiseplads. Herfra får du dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, og udgang til ugeneret vestvendt altan. De to værelser ligger i hver sin ende af lejligheden. Begge af fine størrelser og det ene med udgang til lille østvendt altan med skønt kig mod de grønne arealer. Hjemmets renoveret badeværelse er i god størrelse og med badekar. Derudover er der også indbygget vaskesøjle.

Lejligheden fuldendes af flotte radiatorskjulere og samme gulvtype i alle rum undtagen badeværelse!
Tilhørende lejligheden er 10 kvm. kælderrum.
Flot lejlighed i god og sund ejerforingen.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Flot renoveret lejlighed 
- To altaner
- Stor stue med et dejligt lysindfald
- Velfungerende og sund ejerforening
- Husdyr og udlejning tilladt

Vi glæder os til at fremvise denne dejlige lejlighed. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke