SJÆLDENT UDBUDT ANDELSBOLIG I AALBORG CITY!

Peder Barkes Gade 46, st. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 51m2 /
Solgt

SJÆLDENT UDBUDT ANDELSBOLIG I AALBORG CITY!

OMRÅDET:
Velkommen til Peder Barkes Gade - én af Aalborgs absolut hyggeligste gader. Peder Barkes Gade er beliggende i smørhullet af Aalborg City, men når man drejer om hjørnet ved Danmarksgade, er tale om en fredelig brostensbelagt gågade med smukke bygninger hele vejen til Algade. Masser af ro, sjæl og charme. Fra lejligheden er der gå-afstand til byens pulserende liv med masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes nem adgang til banegården, busstationen og grønne arealer ved Kildeparken med hyggelige stier til en gå - eller løbetur.

HJEMMET:
Andelsboligen er én af de sjældne udbudte i Aalborg centrum. I et højt stueplan uden nysgerrige forbipasserende ligger en hyggelig to værelses lejlighed med stue mod den hyggelige gade. Stuen er i god størrelse med plads til sofaarrangement og spiseplads. Fordelingsentré med adgang til badeværelse, som har bruseniche og god plads. Til højre i entréen træder vi ind i køkkenet med gaskomfur  og kig til det hyggelige gårdmiljø. Fra køkkenet træder vi videre ind i soveværelse med indbygget skabsplads og ligeledes kig til gården. 
De udendørs arealer byder på en hyggelig grøn gård med direkte adgang til Mølleå Plads. Her fra er der fri adgang til Aalborg Citys mange fristelser og kulturelle oplevelser. Super beliggenhed i centrum.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Høj stuelejlighed uden nysgerrige forbipasserende
- God planløsning med stort badeværelse
- Cykelkælder og kælderrum
- Flot gårdmiljø med adgang til Mølleå Plads
- Kort afstand til indkøb

Vi glæder os til at vise andelboligen frem. Giv os et kald på telefon 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "lwqnO2PshAo"
  ["videoId"]=>
  string(11) "lwqnO2PshAo"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE