FLOT ANDELSBOLIG I STOR FORENING MED MEGET LAV BOLIGYDELSE

Østerbro 100, 2. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 79m2 /
Solgt

FLOT ANDELSBOLIG I STOR FORENING MED MEGET LAV BOLIGYDELSE

Moderne andelsbolig tæt på grønne områder og det pulserende byliv. Boligen fremstår i moderne materialer. Perfekt til førstegangskøbere eller forældrekøb.

OMRÅDE:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter, men har gennem årerne udviklet sig til at blive et attraktivt område fyldt med liv og rig mulighed for gode oplevelser. Øgadekvarteret har et hav af gode indkøbsmuligheder, hyggelige cafémiljøer og andre shoppingmuligheder. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase Østre Anlæg, som er et af aalborgensernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv.

Fra lejligheden har du kun fem minutter på cykel til hjertet af Aalborg, hvor du med fordel kan gå eller cykle langs den skønne havnepromenade ind til centrum. Du kommer til at bo i et i område hvor parkeringsmulighederne er mange. Desuden findes 7/11 lige på den anden side af vejen, når man står og mangler en liter mælk til morgenmaden. I det skønne ødegadekvarter er mulighederne mange!

HJEMMET: 
Denne lækre lejlighed har en lav boligydelse og er yderst velfungerende til førstegangskøbere eller forældrekøb. Når du træder ind i denne skønne andelsbolig, mødes du af en lys og rummelig entré som fungerer som en fordelingsgang til lejlighedens dejlige rum. Lejligheden har bad og toilet i to separate rum. Toilettet findes ved lejlighedens indgang og bad ligger i forbindelse med lejlighedens soveværelse. Bad og toilet er fremstillet i lyse og funktionelle materialer. Hjemmets soveværelse har en god størrelse og dejligt lysindfald.

Boligen har to skønne stuer som ligger i forbindelse med hinanden. Her er både spisebordsplads til at invitere gæster på en dejlig middag og rig mulighed for afslapning i det hyggelige sofahjørne. Den ene stue har den yderst dekorative og populære New Yorker- væg som giver stuen både sjæl og varme. Lejligheden har et lækkert køkken med materialer i en flot kombination af brune og lyse nuancer. Yderligere er der god skabsplads samt vaskemaskine. På Østerbro 100 får du en moderne lejlighed med god plads og muligheder i massevis.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Tæt på grønne områder, pulserende liv, hyggelige cafémiljøer og meget mere
- To lækre og rummelige stuer
- Populær New Yorker væg i den ene stue
- Moderne materialer
- Perfekt valg til førstegangskøbere eller forældrekøb
- Lav boligydelse 

Lyder denne skønne lejlighed som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "moO6EkqDt_g"
  ["videoId"]=>
  string(11) "moO6EkqDt_g"
 }
}
Kasper Stevn Kræmmergaard

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Kasper Stevn Kræmmergaard

Salg og vurdering