MURSTENSVILLA I POPULÆRE VEJGAARD MED FANTASTISK UDSIGT!

Sofievej 20, 9000 Aalborg / 6 værelser / 165m2 /
Solgt

MURSTENSVILLA I POPULÆRE VEJGAARD MED FANTASTISK UDSIGT!

OMRÅDET:

Dette dejlige hjem har en yderst attraktiv beliggenhed i skønne Vejgaard. Du kommer til at bo i hyggeligt område som er meget populært for børnefamilier. Du har billedskøn natur, gode legepladser og institutioner tæt på. Desuden er der gode busforbindelser, nemt til motorvej og indkøbsmuligheder rundt om hjørnet. Det tager blot 10 min. at cykle til universitetet og 15 min. ind til hjertet af Aalborg.  Sofievej er højt placeret i Aalborg og du har derfor en fantastisk udsigt ind over Nordens Paris. I skønne Vejgaard kan hele familien føle sig hjemme. 


HJEMMET:

Kom indenfor i den røde murstensvilla, hvor der er plads til hele familien. Når du træder ind i det dejlige hjem, mødes du af boligens fine entré. Denne fører dig til en rummelig fordelingsgang, hvor der bla. er direkte adgang til villaens hele tre skønne stuer. Her er er rig mulighed for familiehygge i dejlige omgivelser. Desuden rummer de tre stuer også plads til at invitere gæster på en skøn middag. Stuerne ud til villaens grønne have indrammes af et fint vinduesparti som giver et fantastisk lysindfald. Boligen har et funktionelt køkken hvor pladsen er stor. Derudover har boligen hele to fine toiletter og et badeværelse, hvilket er ideelt for en den store familie. Hjemmet har også to dejlige værelser, hvor indretningsmulighederne er mange.

I kælderplan byder det dejlige hjem på et stort vaskerum. Næst to disponible rum som kan anvendes til forskellige formål, alt efter dine behov. Hjemmet har en skøn grøn have, hvor der er plads til børnenes leg og de voksnes privatliv. I forbindelse med haven findes også en dejlig terrasse, hvor du kan nyde dejlige grillaftener med dem du holder af. Til huset medfølger også en stor garage.

Sofievej har et godt nabofællesskab, hvilket giver anledning sociale arrangementer samt hyggelige samtale over hækken. Derudover har du rig mulighed for at sætte dit eget præg på huset. I det dejlige hus på Sofievej 20 med en fantastisk udsigt, vil hele familien føle sig hjemme.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 


- Fantastisk villa med flot udsigt

- Børnevenligt område

- God beliggenhed i attraktive Vejgaard 

- Mulighed for at sætte sit eget præg

- Hele 3 store stuer med dejligt lysindfald

- Stor grøn have og hyggelig terrasse


Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE