RUMMELIG LEJLIGHED I FREDSFYLDT OMRÅDE!

Blomstermarken 103, 1. tv, 9000 Aalborg / 4 værelser / 96m2 /
Solgt

RUMMELIG LEJLIGHED I FREDSFYLDT OMRÅDE!

OMRÅDET:
Velkommen til det skønne Blomsterkvarter i Aalborg. Med denne dejlige beliggenhed kommer du til at bo tæt på Aalborgs pulserende liv, men i fredsfyldte og trygge omgivelser. Du kan roligt nyde din eftermiddagskaffe, mens børnene leger med de andre småfolk i nabolaget. Her er b.la. mulighed for at nyde tilværelsen i områdets fine grønne arealer som vedligeholdes af en gartner. Kun et stenkast fra den fine lejlighed findes også naturskønne områder. Disse giver anledning til hyggelige aktiviteter for både store og små. Du har b.la. den dejlige Møllepark og Aalborg Zoo inden for kort afstand. Desuden har du insitutioner, fitnesscenter og indkøbsmuligheder tæt på, hvilket er yderst praktisk i en travl hverdag. Aalborg centrum ligger kun en kort cykeltur væk, og du har derfor alle fornødenheder indenfor rækkevidde. I det dejlige Blomsterkvarter kan hele familien føle sig hjemme. 

HJEMMET: 
Velkommen indenfor i denne rummelige lejlighed. Når du kommer ind i den fine bolig, mødes du af en fordelingsgang hvor der er god plads. Boligen har slebne og hvidpigmenterede gulve hvilket gør, at lejligheden fremstår lys og lækker. Hjemmet har to fine værelser, hvor indretningsmulighederne er mange. Hjemmets badeværelse er fremført i fine og funktionelle materialer. Badeværelset har også gulvvarme. 

Boligen har et skønt køkken, hvor du har mulighed for at være nærværende mens maden tilberedes. Det stilfulde HTH køkken er fra 2014 og fremstår yderst velholdt. Gulvet i køkkenet er fra 2018. Desuden er alle radiatorerne i hjemmet skiftet i 2018. Boligen har også nyere tapet.

Stuen er lejlighedens hjerterum, hvor du kan nyde en dejlig kop kaffe i det bløde sofahjørne. Desuden har stuen en god størrelse samt et dejligt lysindfald. Ønsker du at medbringe kæledyr i din nye bolig, så tøv ikke. Mindre husdyr er naturligvis også velkommen i lejligheden. Til boligen følger også et fint kælderrum. Desuden kan du se frem til at blive en del af en stor og sund ejerforening.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Roligt område med kort afstand til alle fornødenheder
- Lækkert HTH køkken fra 2014
- Gulv og radiatorer i køkken fra 2018
- Stor og sund ejerforening 
- Rummelig lejlighed
- Mindre husdyr tilladt 

Vi glæder os til at præsentere dig for en god og rummelig lejlighed i et roligt område.

Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Kasper Stevn Kræmmergaard

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Kasper Stevn Kræmmergaard

Salg og vurdering