PERFEKT STUDIELEJLIGHED I ØGADEN

Østre Alle 42, 1. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 62m2 /
Solgt

PERFEKT STUDIELEJLIGHED I ØGADEN

LYS OG RUMMELIG LEJLIGHED MED EN GOD PLACERING PÅ ØSTRE ALLÉ. 

OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af aalborgensernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Fra lejligheden har du kun 5 minutter på cykel til centrum, og i området findes masser af gratis parkeringspladser. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter og i området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shopping muligheder. Samtidig har du Vejgaard Torv indenfor kort rækkevidde, hvor der ligeledes er et væld af butikker. 

HJEMMET:
Velkommen indenfor i denne fine ejerlejlighed på Østre Allé. Boligen er nymalet og lige til at flytte ind i. Desuden er der mulighed for hurtig overtagelse. Når du træder ind i boligen, mødes du af en rummelig entré, hvor der er plads nok til at komme af overtøjet. I entréen er der indgang til alle lejlighedens rum. Boligens badeværelse er lyst og funktionelt. I køkkenet er der god skabsplads, og her er der ligeledes plads til en lille spiseplads. I køkkenet er der derudover også indsat vaskemaskine. I lejlighedens soveværelse er der masser af plads til både seng, og til at opsætte skabe. Sidste rum er lejlighedens hjerterum, den fine lyse stue. Her får du et skønt lysindfald fra syd/øst og med plads nok til sofahjørne og spisebord. I lejlighedens soveværelse samt stue er der rå trægulve, som giver lejligheden sin helt egen sjæl. Til boligen tilhører et hyggeligt gårdmiljø, som giver anledning til livsnyderi. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Flot stor stue med masser af lys
- Flot lyst køkken med vaskemaskine
- God beliggenhed tæt på indkøb mm.
- Tæt på grønne arealer og kulturelle oplevelser
- Masser af parkeringsmuligheder i området
- Velfungerende ejerforening 

En dejlig lejlighed med en god atmosfære centralt beliggende i Aalborg centrum.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE