TOTALRENOVERET LEJLIGHED MED TO SKØNNE ALTANER

Vesterbro 98, 4. th, 9000 Aalborg / 2 værelser / 69m2 /
Solgt

TOTALRENOVERET LEJLIGHED MED TO SKØNNE ALTANER

Fantastisk lejlighed i minimalistiske materialer. Boligen har hele to skønne altaner! 

Lejligheden er totalrenoveret fra A-Z i 2017. 

OMRÅDET: 
I hjertet af Nordens Paris ligger denne eksklusive lejlighed! Her har du alt hvad du behøver lige foran døren. Den fantastiske lejlighed er omkranset af hyggelige cafémiljøer, fascinerende kulturperler og ikke mindst naturskønne områder. Indkøbsmulighederne er også mange. Netto ligger blot et stenkast fra boligen! Der er også mange gode busforbindelser indenfor rækkevidde. Aalborgs charmerende gågader og populære Jomfru Ane Gade ligger heller ikke langt fra lejligheden.

Du kan med fordel nyde storbyens skønne idyl langs den dejlige havnefront, hvor der også findes grønne arealer. Slotsparken, Vestre Bådehavn og Kildeparken er også lige i nærheden. Ikke langt fra lejligheden kan du også nyde godt af det fantastiske madmekka i Reberbansgade! Du bor også tæt på institutioner og gode faciliteter. Fitness World ligger lige ved siden af den dejlige bolig.

Med den skønne beliggenhed på Vesterbro er du tæt på alle fornødenheder!

HJEMMET: 
Velkommen indenfor i denne luksuriøse lejlighed på populære Vesterbro! Boligen gemmer på mange flotte detaljer og gode overraskelser. Boligen er renoveret i 2017 hvor der bl.a. er blevet skiftet vinduer. Vinduerne mod Vesterbro er lydisoleret. Ejendommen har fået lagt nyt tagpap i 2018. Lejligheden har troldtekt lofter med dekorative spotlamper i hele boligen. Der er ingen synlige ledninger i hjemmet. Derudover er der lysdæmper i kontakter til alt lys i lejligheden. 

Du mødes af en rummelig og lys entré, hvor du hurtigt får en fornemmelse af lejlighedens gode kvalitet. Her er etableret nye moderne løsninger, som giver lejligheden et yderst stilfuldt udtryk. Der er desuden gulvvarme i den fine entré.  I forbindelse med entréen findes boligens tidløse og minimalistiske køkken. Her er god skabsplads, TV, gulvvarme og opvaskemaskine. Fra det lyse køkken er der direkte adgang til den ene af lejlighedens to altaner. Her kan du med fordel nyde skønne middage i rolige omgivelser. Den sydvendte altan ligger i læ for vind, og du får en skøn udsigt til hyggelige gårdhaver og farverige bygninger.

Boligens badeværelse har en god størrelse og er fremført i moderne materialer. Lejlighedens hjerterum er den lyse og rummelige stue. Her kan du nyde et fantastiske lysindfald, slappe af i det bløde sofahjørne og invitere gæster på en skøn middag. Stuen er dekoreret med en flot murstensvæg, som giver boligen et råt og stilfuldt look.

Lejlighedens lyse soveværelse har god skabsplads og stilfulde detaljer. I det flotte skab findes også en fin vaskemaskine. Glæd dig til at nyde din morgenkaffe på den skønne altan, som ligger i forbindelse med soveværelset. Fra den vestvendte altan har du en fantastisk udsigt til Fjorden. 

Oplev ægte New-Yorker stemning i hjertet af Aalborg!

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 

- To skønne altaner
- Gulvvarme i køkken og entré
- Totalrenoveret lejlighed i 2017
- Velfungerende og sund ejerforening med nyere tag
- Minimalistiske materialer 

Vi glæder os til at fremvise denne eksklusive lejlighed! Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "-L6JkCofBIs"
  ["videoId"]=>
  string(11) "-L6JkCofBIs"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE