DEJLIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED STOR SYDVESTVENDT ALTAN

Kornblomstvej 80, st. th, 9000 Aalborg / 3 værelser / 85m2 /
Solgt

DEJLIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED STOR SYDVESTVENDT ALTAN

Fin 3-værelses lejlighed, der nemt kan gøres delevenlig.

OMRÅDET:
Imellem de grønne arealer ved Østerådalen og Søndre Kirkegård og tæt på Hasseris Enge har vi det fine område ved Kornblomstvej. Et område med store grønne fællesarealer og et godt sammenhold. Der er ikke langt til lokalt indkøb og et par minutters kørsel til motorvejs til- og frakørsel. Her findes direkte busforbindelser som på kun 10 minutter bringer dig til både City Syd og Aalborg Centrum. Der er desuden også busforbindelse til universitetet lige udenfor hoveddøren. Her har du ligeledes skole og institutioner lige i nærheden så dette er et godt område for både den unge, børnefamilien, samt ældre beboere.

HJEMMET:
Velkommen til denne lyse 3-værelses lejlighed med dejlig rolig placering!

Vi træder ind i entréen med adgang til lejlighedens resterende rum. Du får et fint lyst badeværelse med badekar. Stor spisestue med mulighed for at åbne til køkkenet. Køkkenet er flot og tidløst i lyse materialer. Spisestue har fine franskedøre ind til stuen. Dette giver lejligheden god rummelighed og et dejligt gennemgående lys. I stuen er der god plads til både spisebord og sofaarrangement, hvis man i stedet vil bruge spisestuen til ekstra værelse. Fra stuen er der direkte udgang til stor sydvestvendt altan, hvor der er god mulighed for at nyde hyggelige stunder. Her kan man nyde solen hele aftenen året rundt. Soveværelset er lyst og rummeligt med god plads og med de indbyggede skabe har man rigelig plads til opbevaring.

Her bliver du en del af en god sund ejerforening med god økonomi og godt naboskab. Der er desuden vicevært der passer de grønne områder samt sørger for at der altid er pænt og nydeligt.

Tilhørende lejligheden er der desuden kælderrum, og cykelskur- og kælder samt vaskeri kan benyttes. Kælder er beliggende i grundplan så der er nem tilgang hertil.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Husdyr er tilladt
- Stor sydvestvendt altan
- Stor stue med franske døre til spisestue / ekstra værelse.
- Gode gratis parkeringsforhold
- God sund ejerforening

Der er mulighed for hurtig overtagelse!

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem ring til os på tlf. 72 17 00 08


Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
  [0]=>
  array(3) {
    ["type"]=>
    string(7) "youtube"
    ["element"]=>
    string(11) "iGTrOpgSP8Y"
    ["videoId"]=>
    string(11) "iGTrOpgSP8Y"
  }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE