MODERNISERET VILLA I POPULÆRE GUG

Kværnen 17, 9210 Aalborg SØ / 5 værelser / 185m2 / 2898000

MODERNISERET VILLA I POPULÆRE GUG

Flot og yderst moderne villa. Hjemmet overrasker med hele fem værelser, et stilfuldt køkken-alrum og stue samt en dejlig 1. sal med en smuk udsigt. Boligen har hele to terrasser, en stor have og en fin altan.

OMRÅDET:

Velkommen til Gug. En tidligere landsby, som i dag er vokset sammen med Aalborg og er et meget attraktivt familiekvarter. Gug har sin egen skole og mange institutioner samt dagpleje. Indkøbsmuligheder er der ligeledes mange af. Rema 1000 ligger lige rundt om hjørnet. Desuden har du gåafstand til diverse faciliteter herunder forskellige fitnesscentre og Gug Gymnastik forening.

Omkring Gug er der mange grønne områder, hvor du kan lufte hunden eller gå en fredfyldt gåtur. Her kan b.la. nævnes den smukke Sohngårdsholmspark. I området er der også gode busforbindelser, nem adgang til motorvejsnettet og blot 4 km. til hjertet af Aalborg. Gug er et fantastisk område for børnefamilien, hvor børnene kan vokse op i trygge omgivelser. Her kan du tale med naboen over hækken, mens ungerne finder legekammerater i nabolaget.

I dejlige Gug kan hele familien føle sig hjemme.

HJEMMET:

På Kværnen 17 findes denne flotte villa. Hjemmet er omkranset af hele tre skønne terrasser og en dejlig stor have, hvor der er rigeligt med plads til livsnyderi og sjove aktiviteter for store og små. Hjemmet har også en velholdt carport.

Når du træder inden for i villaens rummelige entré og gang, er du ikke i tvivl om boligens gode kvalitet og stilfulde materialer. I forbindelse med entréen findes et moderne badeværelse i lyse materialer. Yderligere findes det første af boligens fem værelser, hvor der er et flot lysindfald.

Hjemmets hjerterum er det store køkken alrum og stue, som ligger i forbindelse med hinanden. Her er der god spisebordsplads til at invitere gæster på middag. I det tidløse samtalekøkken kan du være i familiens nærvær, mens dejlige måltider tilberedes. I forbindelse med stue og køkken alrum har du direkte adgang til to af hjemmets fine terrasser. I stueplan har du også adgang til et velholdt bryggers, som er praktisk for børnefamilien.

Villaens 1. sal overrasker med hele fire skønne værelser, hvoraf det store forældre soveværelse har eget walk in closet og direkte udgang til altan, et fint toilet og en dejlig altan med en fantastisk udsigt. Her kan morgenkaffen med fordel nydes. 1. salen er oplagt til at etablere en god børneafdeling. Yderligere findes en hyggelig hems og en rummelig fordelingsang.

Du får her en moderne villa i tidløse materialer med en perfekt beliggenhed i Gug. Her opfyldes hele familiens behov.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Fantastisk beliggenhed i populære Gug

- Boligen er renoveret og yderst stilfuld indvendigt

- Villaen har hele fem gode værelser

- Hjemmet overrasker med to terrasser, en stor have og en altan med en fantastisk udsigt


Vi glæder os til at fremvise dette moderne hjem for dig.

Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke