VELHOLDT FAMILIEVILLA MED FANTASTISK UDSIGT I FREJLEV

Straussvej 37, 9200 Aalborg SV / 5 værelser / 182m2 / 2548000

VELHOLDT FAMILIEVILLA MED FANTASTISK UDSIGT I FREJLEV

Denne dejlige familievilla i Frejlev har to store stuer, velholdt køkken, to badeværelser og en skøn, solrig terrasse.

Boligen overrasker også med en stor 1. sal, hvor der fra stuen er adgang til en lækker altan med en fantastisk fjordudsigt.

OMRÅDET:

Denne skønne familievilla er beliggende i dejlige Frejlev. Frejlev er et yderst populært område beliggende sydvest for Aalborg. Her er ganske kort afstand til både City Syd og Aalborg Centrum. Du har kun 10 min. på cykel til Aalborg Storcenter og 10 min. i bil til hjertet af Aalborg. Frejlev er et attraktivt område for børnefamilien og udmærker sig ved en yderst populær skole, et rigt foreningsliv og skøn natur.

Denne dejlige villa ligger tæt på forskellige faciliteter, indkøbsmuligheder, institutioner og busforbindelser. Glæd dig til at blive en del af et fantastisk nabofællesskab, hvor du kan tale med naboen over hækken, mens børnene leger i de fredelige omgivelser. Velkommen til dejlige Frejlev.

HJEMMET:

Velkommen indenfor i denne skønne villa, som rummer plads til både store og små. Du mødes af en stor entré, hvor der er direkte adgang til et velholdt bryggers, som er yderst praktisk for børnefamilien. På den modsatte side findes det ene af hjemmets to badeværelser. Badeværelset er indrettet i tidløse materialer. Boligen har et lyst køkken med masser af skabs- og spisebordsplads.

Villaens store stue ligger i forbindelse med det fine køkken. Her er spisebordsplads til at invitere gæster på en skøn middag. Stuen rummer også god plads til et hyggeligt sofaarrangement, hvor du kan nyde en kop kaffe i fredelige omgivelser. Stuens vinduesparti giver et flot lysindfald, og du har tilmed adgang til boligens sydvendte terrasse, hvor du kan nyde de lune solskinsdage. I forbindelse med stuen findes også et fint værelse, som med fordel kan anvendes som soveværelse.

På villaens 1. sal findes to fine værelser, et velholdt kontor og et lækkert badeværelse. Yderligere overrasker 1. salen med en stor stue, hvor der er direkte adgang til en lækker altan med en fantastisk udsigt til fjorden. Dette er uden tvivl huset hjerterum.  

Boligen har også en dobbelt, muret carport og et velholdt skur, som er perfekt til opbevaring. Til villaen tilhører også en skøn, grøn og ugeneret have, hvor der er plads til aktiviteter for hele familien.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

  • God beliggenhed i populære Frejlev 
  • Solrig terrasse, ugeneret have og skøn altan med fjordudsigt
  • Stor 1. sal som rummer mange muligheder
  • To fine badeværelser og stuer 

Vi glæder os til at fremvise det dejlige hjem på Straussvej 37 i populære Frejlev. 

Kontakt os på tlf.: 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "4umGutxCatI"
  ["videoId"]=>
  string(11) "4umGutxCatI"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke