BO I HJERTET AF AALBORG

Prinsensgade 27, st. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 97m2 / 1698000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

BO I HJERTET AF AALBORG

OMRÅDET:
I en af Aalborgs smukkeste ejendomme, finder du en unik herskabslejlighed med moderne bekvemmeligheder. Ejendommen emmer af historie og charmerende atmosfære, og så ligger den centralt i Aalborgs hjerte - Prinsensgade. Lejligheden ligger i et imponerende byggeri opført i år 1911. Ejendommen er rigt udsmykket med indbygget altaner og mange flotte detaljer. Beliggenheden behøver ikke nærmere introduktion - du kommer tæt på by livet, kulturen og indkøbslivet. Alle byens faciliteter, gågaderne og den smukke havnefront ligger i gå afstand fra lejligheden. Selvom lejligheden ligger centralt i byen er der en imponerende stilhed, udsigt og luft over til andre bygninger, prøv selv at mærke efter.


HJEMMET:
Vi træder ind i en rummelig entré fungerende som fordelings gang. En dejlig stue med god plads og et flot lysindfald. To gode store værelser, hvoraf det ene evt. kan bruges til spisestue eller ligges til stuen og benyttes som en ekstra stor stue (oprindeligt stue en suite).

Køkkenet er i lyse tidsløse materialer og har fin skabsplads, integreret køleskab mv.

Badeværelset er i flotte moderne materialer med brus og væghængt toilet.

En god regulær lejlighed med flotte store rum og højt til loftet. Bestemt et besøg værd!


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Flotte store og lyse rum
- Delevenlig
- Masser af lækkert lysindfald
- Hyggelige fællesarealer


En velfungerende ejerforening med sund økonomi og et lavt fordelingstal. Årligt trækkes der lod om ejerforeningens P-pladser foran ejendommen. En dejlig lejlighed i god kvalitet centralt beliggende i Aalborgs hjerte.

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE