FANTASTISK 90'ER VILLA I ET PLAN PÅ POPULÆR ADRESSE

Davids Alle 10A, 9000 Aalborg / 6 værelser / 190m2 / 3298000

FANTASTISK 90'ER VILLA I ET PLAN PÅ POPULÆR ADRESSE

Dejlig 90’er villa på skøn beliggenhed. Hjemmet har fire gode værelser samt en dejlig vestvendt terrasse, hvor sommeren rigtig kan nydes.

OMRÅDET:
Kærby – et attraktivt kvarter for alle aldre med kort afstand til grønne områder og sjove aktiviteter. Et område med masser af historie, beliggende centralt i 9000 Aalborg. Her er man tæt på Østerådalen, Kildeparken og Zoologisk Have. Her er kort afstand til indkøb, legeland, funcenter og fitness center. Desuden er her kort afstand til motorvejen, både ind og ud af byen. Et dejligt område med fantastisk udsigt. Beliggende i smørhullet mellem Gug, Vejgaard og Aalborg Centrum.

HJEMMET:
Dette fantastiske hjem er beliggende i det populære Kærbyen. Velkommen til et unikt hjem med masser af muligheder. Vi træder ind i den lyse entré, på højrehånd er der adgang til hjemmets bryggers med plads til overtøj, opbevaring, vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der direkte adgang til det store køkken alrum med god plads til hele familien. Her er direkte udgang til en fantastisk vestvendt terrasse, her er lavet et unikt vinduesparti som giver alrummet et dejligt lysindfald.

Hjemmet har fire gode værelser med eget badværelse med bruseniche samt mindre køkken. Til huset hører sig en mindre have med den dejlige vestvendte terrasse, her kan sommeren nydes i fulde drag. Hjemmet ligger ned ad en lille sidevej til Davids Alle og er placeret uforstyrret for biler. I indkørslen er der plads til at parkere biler samt et mindre opbevaringsskur til cykler og haveredskaber.  

OBS! Kun ét af værelserne er vist på billederne. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Fantastisk beliggenhed 
- Gode sti systemer rundt i kvarteret
- God investeringsejendom med fornuftig afkastningsgrad 
- Gode muligheder for at sætte eget præg. 

Vi glæder os til at fremvise dette dejlige hjem. Kontakt os på tlf.  72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE