EJERLEJLIGHED MED P-PLADS OG ADGANG TIL FÆLLES HAVE

Thorvald Jensens Vej 2, ST., 9400 Nørresundby / 3 værelser / 101m2 / 1498000

EJERLEJLIGHED MED P-PLADS OG ADGANG TIL FÆLLES HAVE

Fin og rummelig lejlighed i skønne Nørresundby. Lejligheden indeholder to gode værelser og er derfor oplagt som delebolig.

OMRÅDET:
I Nørresundby bliver man forkælet med et væld af faciliteter og fritidsaktiviteter. Skal pulsen lidt op ligger der idrætscenter indenfor kort rækkevidde - her er der både svømmeland og wellness center, fitnesscenter og tennis og squashcenter mv. Skal hunden luftes eller er der behov for en cykel- eller gåtur, så er der ikke langt til naturskønne områder ved Nørresundby kridtgrav eller den historiske Skanseparken. Skal indkøbsposen fyldes op er der kort afstand til dagligvarebutikker samt gå afstand til Nørresundby centrum. Samtidig er der let og hurtig adgang til motorvejsnettet, Aalborg Lufthavn og blot 2 km fra Aalborg centrum.

Velkommen på Solsiden i Nørresundby.

HJEMMET:
Denne fine, rummelige lejlighed byder på en både fleksibel og familievenlig indretning, ligesom her er perfekte betingelser for en delebolig med mange muligheder. Indenfor finder I et fantastisk opholdsrum, hvor køkken, spisestue og stue er i åben forbindelse. Dette rum kan virkelig samle venner og familie, og det lyse vinkelkøkken synes yderst velholdt. Trægulvet står flot til fronterne, og i den lyse stue bliver I mødt af en stemningsskabende rå væg. Fra stuen er der direkte udgang til et terrasseareal samt en skøn fælles have. Lejligheden indeholder i alt to gode værelser, heraf et værelse med skabsvæg og rå væg. Desuden findes et rigtig godt lyst badeværelse med bruseniche samt både vaskemaskine og tørretumbler.

Er du til den færdige løsning? Her har du løsningen, hvor du ikke skal gøre andet end at flytte direkte ind.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Optimal planløsning med 2 gode værelser
- Direkte indflytningsklar
- Ejerforening med kun 2 ejere
- Fælles parkering og have

Lyder denne skønne lejlighed som noget for dig, kontakt os på tlf. 72 17 00 08.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE