LYS LEJLIGHED MED UDSIGT TIL LIMFJORDEN

Vesterbro 125, 1. 103, 9000 Aalborg / 2 værelser / 55m2 / 1125000

LYS LEJLIGHED MED UDSIGT TIL LIMFJORDEN

Skøn lejlighed i hjertet af Aalborg. Boligen har en fantastisk udsigt til Limfjorden. 

OMRÅDE: 
I hjertet af Nordens Paris ligger denne skønne lejlighed. Her har du både hyggelige cafémiljøer, grønne parker og fascinerende kulturperler inden for gåafstand. Du kan med fordel gå en smuk tur langs Aalborgs dejlige havnefront, som ligger i forbindelse med charmerende gågader, den idylliske Slotspark og et væld af lækre spisesteder. Boligen ligger også tæt på Vestbyen, som ligeledes er fyldt med pulserende liv og spændende faciliteter. Her kan du b.la. besøge Aalborg Street Food, som byder på fantastisk stemning og skøn mad.

Du kommer til at bo i et skønt område, hvor mulighederne er mange! 

HJEMMET: 
Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed. Når du træder ind i det lyse hjem, mødes du af en fin entré. Herfra er der direkte adgang til boligens badeværelse. Badeværelset er fremført i funktionelle materialer og fremstår velholdt. Boligens hjerterum er den store stue. Her kan du med fordel nyde tilværelsen i det dejlige sofahjørne, mens du nyder udsigten fra lejlighedens store vinduesparti. Her beriges du med et fantastisk lysindfald og Aalborgs pulserende liv. 

I forbindelse med stuen findes et flot køkken, hvor du vil opleve en dejlig rummelighed god skabsplads. Desuden har køkkenet en velholdt opvaskemaskine. Boligen gemmer også på et stort værelse, som også indeholder et indbygget kontor. Herfra er der ligeledes en dejlig udsigt over Aalborg Midtby og Limfjorden. Kontoret kan også anvendes som en dejlig hyggekrog eller måske noget helt tredje. Fra det fine værelse er der også adgang til et disponibelt rum, som med fordel kan bruges til opbevaring eller et mindre walk in closet. 

Du kommer til at bo i en lys og velholdt bolig. Tæt på alle fornødenheder! 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Dejlig udsigt til Limfjorden og pulserende Aalborg
- Perfekt beliggenhed i hjertet af Aalborg
- Gåafstand til grønne parker, caféer, gågader og meget mere
- Lyst værelse med indbygget kontor
- Professionel administrator

Lyder denne dejlige lejlighed som noget for dig? Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE