DEJLIG LEJLIGHED MED STOR ALTAN TÆT PÅ SKOV OG ZOOLOGISK HAVE

Snerlevej 11, ST. th, 9000 Aalborg / 3 værelser / 86m2 / 1345000

DEJLIG LEJLIGHED MED STOR ALTAN TÆT PÅ SKOV OG ZOOLOGISK HAVE

Dejlig tre værelses lejlighed med sydvendt altan i roligt område!

OMRÅDET:
Elefanter og løver som nabo. Du får her Zoologisk Have og skov i nærområdet. Når løverne lukkes ind om aftenen, kan du indimellem fra lejligheden høre deres brøl. Her indbydes der til afslappende vandreture eller friske løbeture i den skønne natur og mountainbike ture i den smukke og kuperede skov, hvor der også findes BMX bane og trætopbane. Der er kort afstand til offentlig transport og lokalt indkøb, samt specialvarebutikker kan findes lige rundt om hjørnet. Desuden 5 minutters transport til både City Syd og Aalborg City. Området er kendt for sine smukke omgivelser, og denne lejlighed ligger helt fantastisk.

HJEMMET:
Lejligheden er godt indrettet med stor entré, hvor der er god plads til at komme af overtøjet. Her er desuden indbygget skab med plads til f.eks. støvsugeren. Entréen har adgang til lejlighedens resterende rum, hvor man til venstre finder køkkenet med gode hårde hvidevarer, og med fantastisk udsigt til grønne arealer. De to værelser er gode i størrelsen; det ene med fransk altan og dejligt lys indfald og det andet med udsigt mod Snerlevej og lejlighedens dejlige altan. Badeværelset er med hvide klinker, god rummelig brusekabine og vaskesøjle. Stuen er dejlig stor med store vinduer og udgang til den syd/vest vendte altan. Her er god plads til grill og havemøbler, så her kan nydes gode bøffer og et glas rødvin en lun sommeraften, imens man hører løvernes brøl fra Zoologisk Have. 

Her på Snerlevej bliver du en del af en fornuftig ejerforening med god økonomi og et godt sammenhold i opgangen. Der er desuden gode parkeringsforhold og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Dejlig syd/vest vendt altan 
- God planløsning med to regulære værelser
- Skov og Zoologisk Have i nærheden
- Tæt på Aalborg Centrum og City Syd
- Gode parkeringsforhold og tæt på indkøb

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE