UNIK LYS ANDELSBOLIG MED HELE TO ALTANER!

Stormgade 3, 4. th, 9000 Aalborg / 4 værelser / 150m2 /
Solgt

UNIK LYS ANDELSBOLIG MED HELE TO ALTANER!

Fantastisk andelsbolig med hele 150 kvm. fordelt over to etager!

SPÆNDENDE ÆNDRING "OMLÆGNING AF LÅN VIL NEDSÆTTEHUSLEJEN I FREMTIDEN" SE  SALGSOPSTILLINGENS SIDE 3


OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af Aalborgenernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter og i området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shopping-muligheder. Lejligheden her ligger på kanten af øgadekvarteret med havnefronten på den anden side. Bedre beliggenhed er svær at finde. Afstanden til Aalborg centrum og dens muligheder ikke er længere væk end en gåtur eller hurtig cykeltur.


HJEMMET:
Velkommen til denne unikke andelsbolig med god placering i det populære Stormgade.

Her får du hele 150 kvm. fordelt på to plan, med fantastisk lys indfald fra de store Velux vinduer.

Du bliver budt velkommen i boligens rummelige entré, som ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet. Allerede her kan man mærke, hvordan lyset gør dette hjem til noget helt særligt. Fra entréen er der adgang til lejlighedens rummelige badeværelse med gulvvarme. Den lyse stue er åbnet op til kip og til overetagen, og er samtidig fint integreret med køkken-rummet. Boligens stue, værelser og overetage er fuldført med fine rå betonvægge, som giver en helt særlig stemning til hjemmet. Du bliver desuden også den heldige ejer af en altan på hver side af lejligheden. Her får du de bedste betingelser for at nyde nogle rolige stunder i den friske luft. Fra alrummet er der tilgang til to gode reele værelser med bla indbyggede skabe.

Hjemmets overetage byder på 57 kvm. med et væld af muligheder! Sælger har selv indrettet stue, men kun fantasien sætter grænser herfor. Det kunne blandt andet være perfekt multirum, hjemmebiograf eller noget helt tredje.

Hjemmet her er placeret i en smuk, nyere andelsboligforening fra 2004, med elevator direkte til døren og gode fællesarealer.

Denne lejlighed MÅ bare opleves!


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Altan på begge sider af lejligheden
- To gode værelser
- Nyere ejendom fra 2004 og andelsboligforening med styr på drift og økonomi.
- Gulvvarme på badeværelset
- Husdyr tilladt (hund eller kat)
- Mulighed for p-plads, venteliste skal dog respekteres

En dejlig andelslejlighed med god plads og attraktiv beliggenhed.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE