FIN ANDELSBOLIG MED LAV BOLIGYDELSE

Sønderbro 4C, 4. th, 9000 Aalborg / 3 værelser / 84m2 / 899000
Åbent hus: 24.11.2019 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

FIN ANDELSBOLIG MED LAV BOLIGYDELSE

Dejlig andelsbolig med nyere køkken i pæne hvide materialer. Boligen byder også på to gode værelser samt en stor stue.

Til boligen er der gratis parkering.

OMRÅDET:
Denne skønne andelsbolig har en dejlig beliggenhed på populære Sønderbro. Du kommer til at bo i et dejligt kvarter, som ligger tæt på det attraktive Øgadekvarter og Aalborg Centrum. Her er både gode indkøbsmuligheder, naturskønne områder og institutioner lige i nærheden.

Det tager blot 5 min. at gå ind til hjertet af Aalborg, som byder på hyggelige cafémiljøer, charmerende gågader, fascinerende kulturperler og meget mere. Når du har brug for en pause fra det pulserende liv, kan du med fordel nyde tilværelsen i Østbyens grønne oase Østeranlæg, som blot ligger et stenkast fra den dejlige andelsbolig. 

HJEMMET: 
Når du træder ind i entréen er der god plads til overtøj og diverse i det etableret skab. På højre side findes et stort badeværelse hvor der er etableret vaskemaskine ved siden af er der også plads til installation af tørretumbler. På venstre side findes det store værelse med flot lysindfald. Andelsboligen byder også på endnu et værelse, som med fordel kan anvendes som et gæsteværelse, kontor eller måske noget helt tredje. 

Stuen er boligens hjerterum. Der er rigelig med spisebordsplads og plads til en masse hyggelige stunder. I hjørnet af stuen er der også plads til at lave et lille hygge-hjørne. Stuen er dejlig stor og åben i forbindelse med køkkenet. Køkkenet er et hvidt kvik køkken fra 2016 og er fremført i moderne og tidløse materialer derudover er der også opvaskemaskine. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
-  NYERE KØKKEN
- 2 REELE VÆRELSER
- GRATIS PARKERING
- VELFUNGERENDE ANDELBOLIG FORENING

Er dette noget for dig? Så ring allerede i dag for fremvisning på 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning