VELHOLDT LEJLIGHED I SKØNT OMRÅDE

Provstejorden 1, 1. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 89m2 / 1348000

VELHOLDT LEJLIGHED I SKØNT OMRÅDE

Dejlig lejlighed med en stor stue, nyere badeværelse og to fine værelser og nye vinduer fra 2019.

Lejligheden har en dejlig beliggenhed tæt på gode faciliteter, institutioner, grønne områder og meget mere. 

OMRÅDET:

Provstejorden er et dejligt område med både dagligvarebutikker og gode faciliteter indenfor gåafstand. Du har b.la. Netto, Fakta og diverse take away steder lige rundt om hjørnet. Til lejligheden findes en stor parkeringsplads og i området er der også gode parkeringsmuligheder. Desuden bor du også tæt på offentlig transport. Lejligheden er omkranset af naturskønne parkområder, hvor hunden kan luftes i idylliske omgivelser. Her kan b.la. nævnes skønne Mølleparken og Østerådalen.

Du er blot en kort cykeltur væk fra fra hjertet af Aalborg som byder på hyggelige cafémiljøer, kulturelle oplevelser og ikke mindst skønne gågader. I den anden retning findes shoppingmekkaet, Aalborg Storcenter, hvor der ligeledes findes fine butikker, lækre restauranter og meget mere. I dette skønne område findes alt hvad du behøver i gå- eller cykelafstand.

HJEMMET:

Velkommen på Provstejorden 1. Når du træder indenfor i dette dejlige hjem, mødes du af en rummelig entré, hvor du har direkte adgang til lejlighedens skønne rum. Til boligens findes også et stort kælderrum og et velholdt græsareal, hvor udendørsaktiviteter kan nydes af både store og små.

Boligens køkken er fremført i lyse materialer og den gode rummelighed muliggør, at der er plads til et mindre bord, hvor morgenkaffen kan nydes. Imens maden tilberedes, har du en dejlig udsigt over Nordens Paris. Hjemmet overrasker med et moderne badeværelse, som blot er et par år gammelt. Desuden har badeværelset gulvvarme.

Lejligheden byder også på to dejlige værelser. Værelserne har en god størrelse og et skønt lysindfald. Boligens hjerterum er den store stue som indleder til hyggelige stunder i flotte omgivelser. I stuen findes et stort vinduesparti som giver masser af lys.

Du får her en dejlig lejlighed tæt på alle fornødenheder.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
-
Nye vinduer fra 2019
- Nyere døre
- Nyere badeværelse med gulvvarme
- Stor stue med et dejligt lysindfald
- Velfungerende og sund ejerforening
- Husdyr tilladt

Vi glæder os til at fremvise denne dejlige lejlighed. Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "K2oyzuDS9uI"
  ["videoId"]=>
  string(11) "K2oyzuDS9uI"
 }
}
Kasper Stevn Kræmmergaard

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Kasper Stevn Kræmmergaard

Salg og vurdering