VELHOLDT VILLA I IDYLLISKE OMGIVELSER

Vejrholm 33C, 9220 Aalborg Øst / 4 værelser / 124m2 / 1898000
Åbent hus: 05.04.2020 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

VELHOLDT VILLA I IDYLLISKE OMGIVELSER

Velholdt familievilla med to terrasser, stort køkken- alrum og en fantastisk beliggenhed i idylliske omgivelser.

OMRÅDET:
Her er huset for dig, der ønsker at bo i fredelige omgivelser i et hyggeligt landsbymiljø. Samtidig har du blot 5 km. ind til hjertet af Aalborg. Øster Uttrup er en lille landsby i Aalborg Øst tæt på Limfjorden. Her bor du ikke langt fra daginstitutioner, dagligvarebutikker (Rema 1000 ligger kun 600 meter fra huset) og transportmuligheder.

Mange børnefamilier flytter til Øster Uttrup, da du får meget hus for pengene! Desuden kan du være sikker på, at dine børn vil få mange legekammerater i nabolaget. I området kan børnene bygge huler og spille bold på de brostensbelagte veje, mens du, uden bekymringer, kan snakke med naboen over hækken. Den idylliske by består primært af ældre huse og villaer, et hyggeligt gadekær og smuk natur, som er med til at skabe et fantastisk landsbymiljø. Med en beliggenhed i dejlige Øster Uttrup befinder du dig midt i naturen og tæt på byen.

HJEMMET:
Boligen ligger midt i naturskønne omgivelser med en flot forhave samt terrasse, hvor du kan nyde dejlige stunder, med dem du holder af. Her findes også et velholdt skur, som er perfekt til opbevaring. Huset overrasker med endnu en terrasse på den anden side af huset, hvor der er direkte adgang til grønne marker, så langt øjet rækker. Det store udeareal bag boligen deles med de syv omkringliggende huse. Børnene kan derfor lege frit i disse smukke omgivelser.

Når du træder inden for i den fine murstensvilla, er du ikke i tvivl om, at du befinder dig i et flot og velholdt hus. Du mødes af boligens rummelige entré, hvor der er dejlig gulvvarme. I forbindelse med entréen findes et velholdt bryggers, som er yderst praktisk for børnefamilien. Desuden findes et flot toilet i lyse materialer. Både toilet og bryggers har ligeledes gulvvarme.

Boligens hjerterum er det dejlige køkken-alrum, som ligger i forbindelse med husets hyggelige stue. Det lyse samtalekøkken muliggør, at du kan tilberede skønne middage, mens du er i familiens nærvær. Tag en velfortjent pause i stuens bløde sofahjørne, hvor du kan nyde det flotte lysindfald.

På boligens førstesal findes to fine værelser, hvor indretningsmulighederne er mange. Disse værelser egner sig perfekt til børneværelse, kontor eller måske noget helt tredje. Desuden findes endnu et velholdt badeværelse med gulvvarme. Mod de grønne marker findes boligens store soveværelse, hvor der er en flot udsigt til landsbyens naturidyl.

I denne flotte villa kan hele familien føle sig hjemme. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Velholdt hjem i et attraktivt område
- Stort køkken- alrum og stue
- Tre gode værelser
- Perfekt beliggenhed midt i naturen og tæt på byen

Lyder denne dejlige familievilla som noget for dig? Kontakt os på tlf.: 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "4Tg7khanreU"
  ["videoId"]=>
  string(11) "4Tg7khanreU"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke