CENTRUM LEJLIGHED MED ALTAN - KOM GERNE MED BUD OG MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!

Niels Ebbesens Gade 12A, st. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 63m2 / 1425000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

CENTRUM LEJLIGHED MED ALTAN - KOM GERNE MED BUD OG MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!

Lejlighed i det det absolutte centrum af Aalborg - tæt på gågaden, hovedbiblioteket, havnefronten og et væld af shoppemuligheder. Endvidere ligger lejligheden tilbagetrukket væk fra bilstøj og med adgang fra ejerforeningens grønne græsplæne.


OMRÅDET:

Velkommen til Niels Ebbesens Gade - én af Aalborgs absolut hyggeligste gader. Niels Ebbesens Gade er beliggende i smørhullet af Aalborg City, men når man drejer om hjørnet ved Danmarksgade, er der tale om en fredelig vej som fører op til Aalborgs gågader med smukke bygninger hele vejen til Algade. Masser af ro, sjæl og charme. Fra lejligheden er der gåafstand til byens pulserende liv med masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes nem adgang til banegården, busstationen og grønne arealer ved Kildeparken med hyggelige stier til en gå - eller løbetur. Lejligheden her har en skøn beliggenhed lige ved Mølleå Plads, hvor der om sommeren emmer af liv og glade dage. Tæt på butikker og restauranter - bedre bliver det næsten ikke.


HJEMMET:

Lejligheden er veldisponeret 2 værelses lejlighed med bla. en skøn solvendt altan.  Efter at have trykket dørkoden kommer man ind i nobel opgang med adgang til denne skønne lejlighed. Vi træder ind i en rummelig entré, som udover at have opbevaring til sko, overtøj og diverse, også fungerer som hjemmets rummelig fordelingsgang. Du får et badeværelse med god plads, stor bruseniche. Køkkenet er lyst og indbydende og fremstår stilrent med hvide elementer. Hjemmets soveværelse med et godt vinduesparti og kig ud til grønne omgivelser. Værelset er rummeligt, har god plads til dobbeltseng og et stort skabs arrangement. Hjemmets stue er indrettet med spise- og sofaarrangement . Fra stuen har du desuden til lejlighedens skønne altan.  

Her får du en dejlig lejlighed midt i Aalborg Centrum. Selvom du befinder dig i det centrale Aalborg, er omgivelserne og boligen yderst stille, og skal der studeres kan dette nemt gøres i ro og mag.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Beliggenhed i smørhullet af Aalborg

- Mulighed for hurtig overtagelse

- Solvendt altan


Lyder denne hyggelig bolig som noget for dig? Kontakt os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE