3 VÆRELSES LEJLIGHED MED UDSIGT OVER ALLBORG

Egeparken 5, 10. 2, 9000 Aalborg / 3 værelser / 111m2 / 3325000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 14:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

3 VÆRELSES LEJLIGHED MED UDSIGT OVER ALLBORG

OMRÅDET:

Med en fantastisk beliggenhed på toppen af Sohngårdsholmbakken – tæt på Golfparken – ligger Parkbyen. På én gang midt i byen og midt i naturen.

Med blot 5 minutter til motorvejen, 20 minutter til Golfparken og 200 meter til de nærmeste indkøbsmuligheder ligger Parkbyen yderst centralt placeret. Midt i naturen – men med bylivets faciliteter som for eksempel Gigantium med Aalborgs bedste svømmehal! Her kan I både nyde årstidernes skiften samt byens ustoppelige puls.


LEJLIGHEDEN:

Denne fantastiske arkitekttegnede 3-værelses lejlighed har alt det som man kunne ønske. Lejligheden er opbygget af materiale af høj kvalitet og indvendig er lejligheden lavet i tidløs skandinavisk stil med smukke gulve i lamelparket plank i eg, stilrene køkken- og badelementer fra Svane Køkkenet og elegante og energibesparende hvidevarer fra Siemens.

Fra køkken alrummet har man udsigt over Aalborg Øst og skal den friske luft nydes, kan man bevæg sig ud på den store altan på 21 kvm. 
Denne lejlighed og udsigt skal opleves!


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE

• Arkitekttegnede ejerlejlighed på 10 sal

• Stor altan på 21 kvm

• Køkken/alrum med køkkenø

• P-plads inkluderet

• Gulvvarme over alt


Ring allerede i dag for fremvisning på 72170004.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE