RENOVERET LEJLIGHED MED ALTAN

Sofievej 100, 1., 9000 Aalborg / 2 værelser / 69m2 / 1248000

RENOVERET LEJLIGHED MED ALTAN

OMRÅDET:

Lejligheden ligger i en af byens bedste ejerforeninger, med styr på drift og økonomien. Der er gode busforbindelser, nemt til motorvej og rundt om hjørnet er der indkøb. Det tager 10 min. at cykle til universitetet og 15 min. ind til hjertet af Aalborg. Ejerforeningen Sofievej 40-246 har flotte grønne områder med stor legeplads og med plads til grillhygge og boldspil. Sofievej er højt placeret i Aalborg og her er en fantastisk udsigt ind over byen. Ejerforeningen har desuden gratis parkeringspladser efter først til mølle princip, og i foreningen findes elevator. Rigtig god beliggenhed i Vejgaard i populært område.


HJEMMET:

Denne skønne lejlighed på Sofievej 100 ligger på 1. sal. Indgangen til lejligheden er fra svalegangen hvor der er fantastisk udsigt ind over Aalborg.

Lejligheden er blevet renoveret i 2018-2020 og fremstår indflytningsklar med flotte gennemgående trægulve. Fra du kommer ind ad entreen med plads til overtøjet, mærkes straks den hyggelige atmosfære i denne 2-værelses lejlighed. Går man videre fra entreen mødes man af et nyt køkken, med et flot design fra Ikea, etableret i 2020. Der er god med plads til at udfordre sine kulinariske evner. Videre fra køkkenet mødes man af den store stue, med rigtig godt lysindfald fra den sydøstlige altans vinduesparti. Her er der både plads til spise arrangement og den store sofa - uden tvivl hjemmets samlingspunkt. Fra stuen er der direkte udgang til den skønne sydøstlige altan, hvor der er plads til både grill og hygge/spise arrangement. Fra altanen er der dejligt udkig over de grønne områder og sol det meste af dagen!

Går vi tilbage til entreen er der på højre hånd etableret et bryggers i sammenhæng med badeværelset, hvilket fungerer rigtig godt. I bryggerset er der etableret kombi vaske/tørremaskine. Dertil fremstår badeværelset i lyse materialer med store flotte klinker, separat bruseniche og er blevet renoveret i ultimo 2018 / primo 2019. Medvidere er der endda el-gulvarme. 

Til slut er soveværelset som hvor der er plads til skabe og til den store dobbeltseng.

Hjemmet her egner sig til mange målgrupper. Både unge og ældre er velkommen i ejerforeningen hvor der nemt færdes, og planløsningen er ideel til parret eller den studerende som ønsker en bolig i fredelige omgivelser trukket lidt væk fra byen, tæt på grønne områder.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Dejlig syd/øst vendt altan med udsigt over grønne områder

- Nyrenoveret lejlighed fra 2018-2020

- Et godt badeværelse med bruseniche

- Masser af mulighed for parkeringsplads

- Gode busforbindelser og tæt på centrum


Vi ser frem til at vise denne dejlige lejlighed frem. Ring til os på tlf. 72170004.Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE