2 VÆRELSES LEJLIGHED I VEJGAARD

Sofievej 32F, 3., 9000 Aalborg / 2 værelser / 56m2 / 948000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

2 VÆRELSES LEJLIGHED I VEJGAARD

OMRÅDET:

Du har billedskøn natur, gode legepladser og institutioner tæt på. Desuden er der gode busforbindelser, nemt til motorvej og indkøbsmuligheder rundt om hjørnet. Det tager blot 10 min. at cykle til universitetet og 15 min. ind til hjertet af Aalborg. Sofievej er højt placeret i Aalborg og du har derfor en fantastisk udsigt ind over Nordens Paris. Ejerforeningen har desuden gratis parkeringspladser efter først til mølle princip. Rigtig god beliggenhed i Vejgaard i populært område.

HJEMMET:

Når du træder ind i den hyggelige 2 værelses lejlighed, mødes du af boligens fine entré. Fra entreen har du adgang til lejlighedens ørige rum. På venstrehånd finder man soveværelset, som har en fin størrelse med gode muligheder for indretning. Stuen indbyder til hygge, hvor du kan slappe af og finde indre ro, men rummer også spisebordsplads til at invitere gæster på middag.

I køkkenet er der god albueplads og imens du tilbereder aftensmaden, har du en skøn udsigt fra den franske altan. Badeværelset er i lyse materialer. Til lejligheden findes et fint kælderrum, hvor der er godplads til opbevaring.

Til ejerforeningen er der fælles parkering som forgår efter først til mølle.

Ejerforeningen har deres egen hjemmeside: https://dethvidehus.probo.dk/ 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Kort afstand til alt fornødent

- Oplagt til forældrekøb eller investering 

- Husdyr tilladt

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE