FLOT OG VELHOLDT ANDELSBOLIG I HYGGELIGE NØRRE TRANDERS

Holstebrovej 5C, 9220 Aalborg Øst / 3 værelser / 95m2 /
Solgt

FLOT OG VELHOLDT ANDELSBOLIG I HYGGELIGE NØRRE TRANDERS

Yderst velholdt rækkehus med stort køkken og en dejlig gårdhave.

Der er gulvvarme i hele boligen!

OMRÅDET:
Her er boligen for familien, der ønsker at bo i fredelige omgivelser på stille villavej nær skole, legeplads og indkøbsmuligheder – og samtidig kun have få kilometer til storbyen. Mange børnefamilier gør sit indtog i dette område, hvor man får meget hus for pengene og ikke mindst et sted som er under rivende udvikling. Området er spået til at være blandt de mest attraktive områder i Aalborg kommune i fremtiden. Ønsker man rolige omgivelser på en børnevenlig vej med godt sammenhold, så er dette hjem et rigtig godt bud.

HJEMMET:
En dejlig og rummelig andelsbolig med to gode værelser og lækkert køkken alrum.
Vi træder ind i en rummelig entré med adgang til hjemmets lyse og indbydende stue med store glasparti til den åbne og flotte terrasse og have. Åbent køkken med alt i hårde hvidevarer og med videre adgang til funktionelt bryggers opført i hvide materialer og med både vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til husets gavl. I forbindelse med entréen finder vi desuden et stort soveværelse med plads til garderobe, et ekstra værelse til børneværelse, kontor eller lignende og et dejligt badeværelse med bruseniche. I hele hjemmet er der installeret gulvvarme.
Man har her mulighed for at inddrage loftet til 1. sal og etablere evt. flere værelser. Flere af naboerne har valgt selvsamme løsning.

De udendørs arealer byder på en flot gårdhave med god plads til havemøbler og grill. Desuden gode parkerings muligheder og masser af flotte grønne arealer. En god placering for både unge og ældre.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Velholdt og pænt rækkehus
- Gulvvarme i hele hjemmet
- Stort køkken/alrum med udgang til gården
- Dejlig gårdhave med opbevaringsskur
- God parkeringsmuligheder
- Tæt på byen og motorvej E45

Vi glæder os til at fremvise dette dejlige hjem. Ring til os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Kasper Stevn Kræmmergaard

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Kasper Stevn Kræmmergaard

Salg og vurdering