PÅ TOPPEN AF ISLANDSGADE!

Islandsgade 2, 4. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 50m2 /
Solgt

PÅ TOPPEN AF ISLANDSGADE!

OMRÅDET:

Tæt på  Aalborg C og Universitetet, og kun en smuttur fra det kulturelle centrum ved Karolinelund, Nordkraft og Musikkens hus. Her findes bla. cablepark, nordens højeste klatrevæg, yoga in the park, koncerter og skøre pop-up events. Derudover har man hyggelige Østre anlæg lige i baghaven.

OM HJEMMET:

På Islandsgade og sidegader er der fine parkeringsforhold som er ganske gratis, samt mulighed for billig leje af garage eller p-plads i gården. På cykel kan man nå alt i byen på under 15 min. Er man ikke til cykel er der et busstop lige rundt om hjørnet på Østerbro.

Hjemmet består af køkken, stue, soveværelse, toilet og bad. Køkkenet er enkelt indrettet og indeholder opvaskemaskine og gaskomfur. Det karakteriseres af røde lerfliser samt sorte detaljer. Stuen og soveværelset er begge lyse og rummelige med ludbehandlet fyrplanke ulv. I stuen findes plads til spisebord og sofa samt plads i vindueskarmene til at man kan nyde en kop kaffe.

Der er mulighed for at leje et loftrum til opbevaring, skal der vaskes tøj kan man benytte sig af den dertil indrettet fælles vaskekælder. Med til ejendommen er der cykelskur og en fin japansk inspireret gårdhave med fælles borde og bænke.

Ejendommen fremstår pæn og vedligeholdt og er en del af en god og særdeles sund andelsforening, hvilket kan ses afspejlet i den meget lave månedlige ydelse.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Hyggelig og charmerende lejlighed

- Gode parkeringsforhold (garageleje)

- Tæt på Østre anlæg

- Cykelafstand til universitetet

- Velfungerende forening såvel økonomisk som praktiskDel på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning