LYS LEJLIGHED I POPULÆRE VEJGAARD!

Hadsundvej 18C, 1., 9000 Aalborg / 3 værelser / 75m2 /
Solgt

LYS LEJLIGHED I POPULÆRE VEJGAARD!

OMRÅDET:
Vejgaard er en bydel i Aalborg - rig på lokale faciliteter og samtidig kun en kort cykeltur fra centrum. Her er et godt naboskab, et fantastisk lokalsportsliv, Vejgaard Bibliotek, samt mange muligheder for indkøb; f.eks. et bredt udvalgt af dagligvarebutikker, Matas, apotek, slagter og vinspecialist. I kun 7-8 minutters gåafstand ligger Østre Anlæg med dejlige vandre-/løbestier, samt fodbold- og beachvolleybane. Yderligere nogle minutters gang mod byen, støder man hurtigt på Karolinelund, kulturhuset Nordkraft og Musikkens Hus. I modsat retning ligger Sohngårdsholmsparken, som ud over gratis golfbane byder på store naturskønne vidder og en lille skov-lund. 


HJEMMET:
Beliggende i Vejgaards gamle biograf, tilbagetrukket fra gadestøj og bilos, findes denne fine ejerlejlighed fuld af charme og lækre detaljer. Man træder ind i entréen med god skabsplads og plads til sko- og overtøj. Herfra adgang til det flotte køkken/alrum med synlige bjælker og dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne. Her er god plads til både sofagruppe og spiseplads i forbindelse med det funktionelle køkken, som indeholder alt i hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine. Det skønne soveværelse har udgang til en lækker sydvendt altan, med udsyn til en grøn baghave. Tredje værelse kan anvendes som kontor eller gæsteværelse med plads til seng. Lejlighedens badeværelse er stort og lyst med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden bærer præg af en hyggelig og varm stemning, hvor man hurtigt føler sig hjemme.

OM LEJLIGHEDEN KAN VI FREMHÆVE:

- Husdyr tilladt

- Sydvendt altan

- En lejlighed i moderne stil

- Stort badeværelse med gulvvarme

- God loftshøjde med synlige bjælker

- God beliggenhed tæt på indkøb og Vejgaard Torv

En rigtig dejlig lejlighed med en hyggelig atmosfære. Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem for dig.

Ring til os på tlf. 72170004.


Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE