FANTASTISK OG LYS VILLA I ATTRAKTIVE FRYDENDAL!

Rundvejen 11, 9000 Aalborg / 4 værelser / 140m2 /
Solgt

FANTASTISK OG LYS VILLA I ATTRAKTIVE FRYDENDAL!

OMRÅDE: 

Frydendal – et attraktivt kvarter for børnefamilier med kort afstand til grønne områder og sjove aktiviteter. Du får en fantastisk udsigt over Kærby og mod Aalborgtårnet, Østerådalen samt Mølleskoven. Et område med en masse historie og en central beliggenhed i 9000 Aalborg. Her er du tæt på Østerådalen og Magisterparken. Desuden ligger huset kun et stenkast fra indkøbsmuligheder, legeland, funcenter, fitness center og meget mere. Yderligere har du kort afstand til motorvejen, når du skal ind og ud af Aalborg.

Du kommer til at bo i dejligt område med en fantastisk udsigt. Denne dejlige villa ligger også tæt på det grønne område ved Vandbakken, hvor der er rig mulighed for gode kælketure om vinteren. Om sommeren kan børnene bygge huler, klatre i træer og lege i trygge omgivelser. Du får her en skøn familievilla med en dejlig beliggenhed! 

HJEMMET: 

Den skønne murermestervilla består af hele 3 plan – 1. sal, stue og kælderplan. Boligen har også et stort uudnyttet loftrum, hvor der bla. er mulighed for at lave loft til kip eller hems.

Når du træder ind i hjemmet på stueplan, mødes du af en lys og rummelig entré. I forbindelse med den fine entré findes et fint badeværelse i funktionelle materialer. Boligen har et fantastisk køkken alrum, hvor pladsen er stor. Det hyggelige køkken giver anledning til dejlige samtaler mens maden tilberedes. Stuen er boligens hjerterum. Tag en kop kaffe i det bløde sofahjørne mens du nyder det skønne lysindfald fra stuens flotte karnap. Karnappen giver stuen masser af sjæl!

Boligens 1. sal består af to gode værelser med et dejligt lysindfald. Desuden findes et flot repos, hvor du med fordel kan indrette en hyggekrog, kontor eller et ekstra børneværelse - mulighederne er mange! Hjemmet har også et stort badeværelse i lyse materialer.

Boligens kælder er yderst velholdt og indeholder hele tre disponible rum, hvor indretningsmulighederne er mange. Desuden får du et flot vaskerum, hvor der er god plads. Den dejlige villa har en stor terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Boligen har tilmed en overdækket terrasse. Huset har også en dejlig grøn have og en stor garage. Velkommen på Rundvejen 11! 


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 

-  Populært område tæt på Aalborg Centrum 

-  En villa med plads til hele familien

-  Kort afstand til alt fornødent 

-  To skønne terrasser

-  Stor stue og køkken alrum 


Lyder denne skønne villa som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 72 17 00 04.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "1JOAYasJCmE"
  ["videoId"]=>
  string(11) "1JOAYasJCmE"
 }
}
Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke