INDFLYTNINGSKLART HJEM PÅ BLIND VEJ I GUG!

Gustav Holms Vej 27, 9210 Aalborg SØ / 4 værelser / 107m2
Solgt

INDFLYTNINGSKLART HJEM PÅ BLIND VEJ I GUG!

OMRÅDET:
Velkommen til Gug. En tidligere landsby, som i dag er vokset sammen med Aalborg og er en meget attraktivt familiekvarter. Gug har sin egen skole og mange institutioner samt dagplejere. Skolen ligger i gåafstand fra dette skønne hjem og indkøbsmuligheder er der mange af og en del af dem i gåafstand. Fitness World tilbyder træningsfaciliteter og Gus Gymnastikforening har mange gode tilbud til både børn og voksne. Omkring Gug er der mange grønne områder til luftning af hunden, eller bare en dejlig lang gåtur i solskinnet en søndag formiddag. Gug ligger cirka 4 km fra Aalborg centrum, så det er en hurtig cykeltur. Hvis det blæser og cykelturen ikke virker indbydende er her gode busforbindelser, som jævnligt kører direkte til ø gaden og til centrum. Gug er et fantastisk område for børnefamilien og her er rolige omgivelser til børnene kan vokse trygt op blandt kammerater.

HJEMMET:
Velkommen til et indflytningsklart hjem på en lækker beliggenhed i skønne Gug. For enden af en blind vej finder vi dette skønne hjem. Vi træder ind i en stor lys entré fungerende som fordelingsgang til alle hjemmets rum. 
Til venstre træder vi ind i et lækkert hvidt og moderne køkken fra Svane køkken med masser af skabs- og bordplads samt alt i hårde hvidevarer. Åben forbindelse til hjemmets spise- og dagligstue giver en dejlig åben og lys forbindelse. Med udgang til dejlig stor træterrasse og de store vinduespartier får man et lækkert lys indfald og den moderne biopejs, giver en hyggelig stemning og kan hurtigt varme hjemmets stue op på de kolde vinteraftener.
Tilbage i fordelingsentréen er der adgang til hjemmets soveværelse og to ekstra værelser, som alle er i rigtig gode størrelser samt et lækkert badeværelse med bruseniche opført i flotte moderne materialer. 

Fra entréen er der desuden adgang til en meget brugbar kælder, som ligger i stueniveau med haven og indeholder vaskerum og to disponible rum i boligkvalitet, som i dag bruges til kontor. God loftshøjde og med udgang til haven.

Et dejligt hjem med plads til hele familien og med en god udsigt over Aalborg fra den skønne træterrasse. Haven er god til ungernes leg og har plads til både trampolin, sandkasse og diverse legesager. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Renoveret i 2012
- Stor vestvendt træterrasse
- God planløsning til familien
- God placering på blind vej i Gug
- Brugbar kælder i boligkvalitet
- Garage og stor indkørsel

Et familievenligt hjem med en god atmosfære og et hjem, som vil passe familien i mange år frem.
Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

  • BoligtypeVilla
  • Boligareal107 m²
  • Kælderareal40 m²
  • Grundareal841 m²
  • Garage22 m²
  • Værelser4
  • Etager2
  • Byggeår1964
  • EnergimærkeE
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Til toppenTo top arrow