LUKSURIØS VILLA I GUG

Hellevangen 22, 9210 Aalborg SØ / 4 værelser / 148m2 / 3495000

LUKSURIØS VILLA I GUG

Skøn villa i populære Gug. Her har du hele 213 kvm fordelt på to niveauer. Du får et luksuriøst hjem, hvor der er plads til dig og hele din familie.

OMRÅDET:
Gug er i rivende udvikling og du finder huset her beliggende i den yderst centrale del af Gug. Indkøb findes i gåafstand fra huset. I cykleafstand nås bl.a. populære skoler i Gug. Har du medvind på cyklen nås Gigantium med bla Svømmehal og Spa område på kun 10 minutter. Til Aalborg Centrum er der ca. 4 kilometer. Huset ligger på lukket villavej og med fin udsigt. En absolut super adresse i Gug!

HJEMMET:
Fra du triller op på toppen af Hellevangen finder du dette skønne hus. Fra første øjekast oser huset af kvalitet og luksus. Udvendigt er villaen yderst velholdt og bl.a. har sælger skiftet til Velfac vedligeholdelses fri vinduer i 2013, hele huset isoleret udvendigt og netpudset med Baumit. Det er ikke kun udvendigt huset er lækkert, indvendigt bliver du heller ikke snydt! Sælger har simpelthen haft fokus på at vælge de  materialer, som de fandt bedst til huset og er på ingen måde gået på kompromis nogle steder!
Under tag har du i alt 213 m2 fordel på 2 niveauer. Boligen 148 m2 er super udnyttet. Skønt køkken alrum med direkte adgang til stuen. Både fra stuen og køkkenet har du direkte adgang til solvendte terrasser. 3 gode og rummelige værelser. Sælgers nuværende soveværelse her er opbevaring nok til jeres tøj med eget Walk-In! Begge værelserne har bl.a. lækkert stort  hemsareal på hver især ca. 15 m2. Begge badeværelse er lækkert renoveret.
Kælderen er i bolig kvalitet og indeholder bryggers. Disponibelt rum, som fx kan bruges til træningsrum. Til huset hører sig en stor garage i kælderen, hvor der ligeledes er indgang til stort vaskerum og opgang til resten af villaen.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Luksuriøst hjem
- Plads til hele familien
- God have
- Solvendt terrasse 

Book allerede en fremvisning i dag! Kontakt os på tlf. 72 17 00 04. 

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE