LUKSURIØS VILLA I GUG MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Hellevangen 22, 9210 Aalborg SØ / 4 værelser / 148m2 / 3395000

LUKSURIØS VILLA I GUG MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Skøn villa i populære Gug. Her har du hele 213 kvm. fordelt på to niveauer. Du får et luksuriøst hjem, hvor der er plads til dig og hele din familie.

OMRÅDET:
Gug er en dejlig by i rivende udvikling. Villaen er beliggende i den centrale del af Gug, hvilket er et populært område, særligt for børnefamilier. Indkøb findes i gå-afstand fra huset. I cykleafstand findes flere skoler og daginstitutioner. Yderligere byder Gug også på naturskønne områder og fritidsklubber.

Har du medvind på cyklen ligger Gigantium inden for 10 min. Gigantium byder b.la. på svømmehal, spaområde og ishockeyhal. Du bor også små fire km. fra hjertet af Aalborg, som byder på et væld af muligheder. Lige rundt om hjørnet findes også gode transportmuligheder. Huset ligger på en lukket og rolig villavej med en fin udsigt. Velkommen til dejlige Gug. 

HJEMMET:
Velkommen til Hellevangen! Fra første øjekast er du ikke i tvivl om, at du befinder sig i et luksuriøst hjem i en yderst god kvalitet. Udvendigt er villaen velholdt. Sælgerne har b.la. skiftet til vedligeholdelsesfrie vinduer fra VELFAC I 2013. Hele huset er isoleret og netpudset med Baumit. Det er dog ikke kun udvendigt at huset er lækkert. Du bliver heller ikke snydt, når du træder inden for. Sælgerne har haft fokus på at vælge netop de materialer, som de fandt bedst til huset. Sælgerne er på ingen måde gået på kompromis nogle steder! Du får hele 213 kvm. fordelt på 2 niveauer. Boligens 148 kvm. er godt udnyttet.

Villaen byder b.la. på et flot køkken alrum med direkte adgang til den dejlige stue. Fra både stue og køkken har du direkte adgang til en flot solvendt terrasse. Yderligere overrasker boligen med tre gode og rummelige værelser. To af værelserne har en stor og hyggelig hems på ca. 15 kvm. I soveværet er der b.la. et lækkert walk- in closet! 

Hjemmets kælder er i boligkvalitet og indeholder et velholdt bryggers. Yderligere findes et disponibelt rum, som fx. kan bruges til træningsrum. Til huset tilhører en stor garage i kælderen, hvor der ligeledes er indgang til et stort vaskerum og opgang til resten af den dejlige villa. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Luksuriøst hjem
- Plads til hele familien
- God have
- Solvendt terrasse 

Book allerede en fremvisning i dag! Kontakt os på tlf. 72 17 00 04. 

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "iK8ELSQ3oi8"
  ["videoId"]=>
  string(11) "iK8ELSQ3oi8"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE