MODERNE LEJLIGHED MED NYERE KØKKEN OG UDGANG TIL GÅRDEN

Rantzausgade 20, ST. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 83m2 / 1675000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

MODERNE LEJLIGHED MED NYERE KØKKEN OG UDGANG TIL GÅRDEN

Flot og velholdt lejlighed med en stor stue, nyere badeværelse og direkte udgang fra lejligheden til ejerforeningens terrasse/have. Boligen får hele fem stjerner for den fantastiske beliggenhed i Aalborg Centrum. 

OMRÅDET: 
I et roligt og charmerende område i hjertet af Nordens Paris ligger denne dejlige lejlighed. Du bor lige ved siden af hyggelige Louise Plads, Grønttorvet og Mølleå, hvor der findes delikate take-away og indkøbsmuligheder samt charmerende caféer. Du har blot to min. på gåben til Aalborgs smukke gågader, som byder på gode shoppingmuligheder. Du bor også kun et stenkast fra Aalborgs fascinerende kulturperler og hyggelige parker. Desuden har du gode transportmuligheder inden for rækkevidde. Din lejlighed er beliggende lige ved Kennedy Akaden, hvor der også er biograf og yderligere indkøbsmuligheder. Med en perfekt beliggenhed i Aalborg Centrum har du alle fornødenheder inden for gåafstand. 

HJEMMET: 
Kom indenfor i denne skønne lejlighed. Her mødes du af en rummelige stue, hvor der er god plads til at invitere gæster på besøg eller blot tage en kaffepause i det bløde sofahjørne. I forbindelse med stuen findes et flot værelse, hvor der er et skønt lysindfald. Boligens køkken er indrettet i lyse, moderne og funktionelle materialer fra HTH. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen, og du kan derfor være en del af familiens nærvær  imens lækre middage tilberedes.

I den anden ende af boligen findes en rummelig fordelingsgang, hvor der er direkte adgang til et fint værelse som ligeledes har et dejligt lysindfald. I forbindelse med fordelingsgangen findes hjemmets badeværelse som er af nyere dato og fremstår i lyse og tidløse materialer. 

Til boligen findes også en skøn fælleshave og terrasse, hvor du kan mingle med dine naboer eller invitere gæster på lækker grillmad under åben himmel. 

Du får her en skøn lejlighed med en perfekt beliggenhed i Aalborg C. 


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
- Sælger har netop isat nye vinduer i store dele af lejligheden
- Direkte udgang fra lejligheden til ejerforeningens terrasse/have
- Nyere badeværelse og køkken


Kontakt os for fremvisning på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "iJUwBEzei3M"
  ["videoId"]=>
  string(11) "iJUwBEzei3M"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE