LÆKKER LEJLIGHED PÅ SOLSIDEN MED P-LICENS OG ALTAN

Sundby Brygge 3, 1. 11, 9400 Nørresundby / 3 værelser / 107m2 / 2395000
Åbent hus: 05.04.2020 fra kl. 11:00 til kl. 14:00
HUSK – Tilmelding

LÆKKER LEJLIGHED PÅ SOLSIDEN MED P-LICENS OG ALTAN

Få en ejerlejlighed med p-licens OG altan for under 2,4 mio. Fra lejligheden er du kun 5 minutter på cykel fra gågaden i Bispensgade! 

OMRÅDET:
Velkommen til Nørresundby. Solsiden tilbyder flotte grønne arealer, så du har masser af muligheder for lange gåture langs fjorden, løbeture og en tur på cyklen.

Nørresundby har et godt byliv med masser af forretninger og torvet med lokale handlende – her er alt hvad du skal bruge. En hurtig tur over broen og du er i hjertet af Aalborg.

Boligen er beliggende i en moderne ejendom fra 2009 med tilhørende p-kælder og eget depotrum. Ejendommen tilgås ved den private elevator, som kun kan anvendes ved brug af en nøgle. Lejligheden henvender sig til det brede publikum, herunder både til børnefamilier, det unge par eller seniorerne.

HJEMMET:
Lejligheden er indrettet i flot og moderne stil. Foran hoveddøren har du en lækker terrasse med plads til havemøbler og grill. Indgang til hjemmet via entré med plads til overtøjet. Køkkenet er i hvide materialer, med alt i hårde hvidevarer og med plads til spisebord. Den dejlige stue ligger i åben forbindelse med køkkenet og har tilmed udgang til solrig altan.

Derudover har hjemmet to gode værelser og et dejligt stort badeværelse i lyse materialer med bruseniche og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Til ejerforeningen hører parkeringskælder og en dejlig stor terrasse til fælles brug. Desuden en god ejerforening og i samme bygning har man alle indkøbsmuligheder, frisør, Nadias, sportsforretning med mere. Desuden ligger Nørresundby Torv ikke mange meter her fra og vandet med grønne arealer ligger lige rundt om hjørnet.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Parkeringskælder med direkte adgang til elevator
- God beliggenhed tæt på indkøb og grønne arealer
- Flot køkken alrum med god plads
- Stor stue med masser af lys
- Altan med fjordudsigt

Et rigtig dejligt hjem med en god beliggenhed.

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170008.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "QZte_-LDLjc"
  ["videoId"]=>
  string(11) "QZte_-LDLjc"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE