LUKSUS LEJLIGHED MED STOR TERRASSE SAMT PARKERINGSPLADS

Kridtsløjfen 23, ST. 3, 9000 Aalborg / 3 værelser / 103m2 / 2695000

LUKSUS LEJLIGHED MED STOR TERRASSE SAMT PARKERINGSPLADS

Yderst lækker 3-værelses lejlighed i det rolige Bellavista! Lejligheden befinder sig i stueetagen og har en skøn overdækket terrasse samt parkeringsplads.

OMRÅDET:

Du kommer til at bo i det populære nyere område også kaldt Eternitten. Området er en bydel af Aalborg og har alle faciliteter at byde på. Her er et godt nabofællesskab, fantastisk lokalsport liv, fitness og alle muligheder for indkøb. Nærområdet har alt det du skal bruge af butikker og fornødenheder. Hvis du søger grønne område skal du ikke gå langt. Der er både Sohnegårdsholmsparken, Golfparken og Vandværksbakken i nærheden. Sidst men ikke mindst, så er du blot en kort cykeltur væk fra centrum.

HJEMMET: 

Velkommen indenfor! Du træder ind i en åben, lys entré med god skabsplads, hvor der er plads til diverse fod- og overtøj. Et par skridt frem og du befinder dig i lejlighedens hjerterum, som både indeholder køkken, spisestue og stue. Køkkenet er fra Invita i flotte, lyse materialer som passer ind til hvilken som helst stil. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen/spisestuen, som på den måde giver rig mulighed for samvær mens der laves lækker mad i køkkenet. Stuen har en god størrelse. Her er der både plads til sofaarrangement, spisebord og endda en lille hyggekrog med reoler og ligende. Fra stuen er der udgang til den store terrasse, hvor den ene halvdel er overdækket. Der er god plads til grill og spiseplads, så der rigtig kan sommerhygges.

Lejlighedens soveværelse er stort med masser af skabsplads. Boligens andet værelse er ligeledes i en god størrelse perfekt til evt. børne- gæsteværelse eller kontor. Til sidst er der et rigtig flot badeværelse fra Invita med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt en dejlig stor bruseniche opført i flotte materialer.


OM HJEMMET KAN  VI FREMHÆVE: 
- Egen parkeringsplads foran lejligheden
- Skøn overdækket terrasse 
- Stort køkkenalrum 
- God beliggenhed tæt på indkøb 

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "7P-QAVkkeaA"
  ["videoId"]=>
  string(11) "7P-QAVkkeaA"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE