MODERNE EJERLEJLIGHED PÅ I ALT 121 KVM. I FLOT BOLIGKVALITET

Ivar Huitfeldts Gade 11, st. th, 9000 Aalborg / 4 værelser / 65m2 / 2148000

MODERNE EJERLEJLIGHED PÅ I ALT 121 KVM. I FLOT BOLIGKVALITET

OMRÅDET:
Blandt Vestbyens bedste beliggenheder, finder man dette moderne hjem der fremstår af høj kvalitet med gode grønne arealer få meter fra lejligheden. I området har du Fjordparken på den anden side af vejen, hvortil den smukke Vestre Bådehavn ligeledes ligger. Fjordparken er et stort grønt område både til hygge med familien, fodbold med kammeraterne og uden døres motionsområde. I det maritime miljø er der lækre restauranter, cafeer og Marine Museum. Inden for gå afstand finder du indkøb, fitness, gode busforbindelser og Vestbyens togstation er tæt her på. Få hundrede meter fra lejligheden, har du Haraldslund, et center der indeholder bibliotek, fitness og svømmehal og udendørs wellness. Og til sidst men bestemt ikke mindst kan vi selvfølgelig nævne den nye Fjordpark, som byder på udendørs badeområder og Aalborg Streetfood, som ligger i gå-afstand fra lejligheden.


HJEMMET:
Her får du 121 kvadratmeter fordel på to plan. Vi træder fra opgangen ind i stueplan, som byder velkommen med stor skabsvæg til overtøj og masser af plads til opbevaring. Her fra står du i den flotte stue med lækker lys indfald og åben forbindelse til køkken alrummet. Gode indretnings-muligheder med sofa arrangement og spisebord og fra alrummet er der udgang til dejlig vestvendt altan mod den flotte grønne gård. Køkkenet er i hvide moderne materialer med alt i hårde hvidevarer. Desuden finder vi i dette plan også et flot badeværelse i lyse materialer med bruseniche og både vaskemaskine og tørretumbler.

Trapperne i stuen leder ned i 56 m2 høj underetage i højeste boligkvalitet med gulvvarme. Underetagen er moderne med klinker og masser skabsplads. Lyst værelse med vindue til gårdmiljøet, god skabsplads samt klinker med gulvvarme. Det andet værelse fungerer som kontor, kan evt. bruges som børneværelse, da der er plads til kontormiljø under trappen. Hjemmet vil være perfekt for parret med det første barn, hvor du har byen tæt på men stadigvæk grønne områder uden for din dør. Med indretningen af underetagen vil den også kunne anvendes som delebolig. Der er professionelle administrator tilknyttet ejerforeningen så du er i trygge hænder.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Dejlig vestvendt altan
- 121 kvadratmeter i boligkvalitet
- Stort køkken alrum med udgang til altan
- Flot badeværelse med bruseniche
- Nederste plan med to værelser og gulvvarme
- Tæt på Vestre Bådehavn og Aalborg Streetfood

Bestil en fremvisning af dit nye hjem hos Din Mægler på 72170004. Vi glæder os til at vise dette lækre hjem frem.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke