VELHOLDT 1-PLANS VILLA I DRASTRUP

Depotvej 9, 9200 Aalborg SV / 5 værelser / 124m2 / 1845000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

VELHOLDT 1-PLANS VILLA I DRASTRUP

Yderst harmonisk villa med unik planløsning – og plads til hele familien. Ude som inde.

OMRÅDET:

På lukket villavej i Drastrup finder du dette helt igennem indflytningsklare hjem på en skøn beliggenhed. I gåafstand fra huset har du bl.a. skønne grønne omgivelser, hvor der kan spilles fodbold, løbes ture og cykles. Du når Aalborg Storcenter på 10 min på gåben. Bussen går 350 meter fra huset.

HJEMMET:

”Ikke for stort. Ikke for småt.” Sådan beskriver sælger selv sin bolig i den hyggelige Drastrup. Hver eneste af de 124 kvadratmeter i boligen er nemlig udnyttet optimalt med gode, gedigne rum hele vejen igennem. Fra bad og bryggers til stue og ikke mindst udestue.

Huset der er fra 1951 har gennemgået istandsættelse ad flere omgange og står således i dag fuldstændig indflytningsklar. Allerede tilbage i 1972 fik huset en mindre tilbygning, der i dag har givet plads til yderligere to dejligt store børneværelser. I 2002 blev der etableret nyt køkken og toilet og i 2010 blev badeværelset, der rummer både badekar og bruseniche, sat i stand. Alt fremstår derfor yderst velholdt og lige til at flytte ind i.

Og her er god plads til både den lille og den store familie. Ud over de i alt fire værelser, som boligen byder på, er der også køkken/alrum hvor maden kan tilberedes imens ungerne laver lektier og man efterfølgende samles omkring bordet til en snak om dagen der er gået. Herfra er der adgang til husets hyggelige stue, hvor man både kan fordybe sig og feste med familie og venner. Ikke mindst hvis man inddrager den store udestue, hvorfra der er er frit udkig til haven og ikke mindst en fantastisk lysindfald.

Herfra er der desuden direkte udgang til husets skønne sydvendte terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde solens stråler eller blot nyde den 828 kvadratmeter store grund, der omgiver huset. Her kan både gynges højt mod himlen og graves dybt i jorden og der er plads til både afslapning og leg for store og små. Og med husets fantastiske placering stort set midt på grunden vejes sol og skygge lige – og det står en frit for at nyde de blomstrende rododendron i forhaven eller de skyggefulde frugttræer i baghaven.

Og bevæger man sig uden for grunden er der både mountainbikespor, fodboldbaner og masser af natur at går på opdagelse i. Her er med andre ord tale om et rigtig dejligt hus for børnefamilien, der drømmer om plads både ude og inde.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Indflytningsklar

- Oplagt til førstegangskøber

- Mulighed for at bygge til

- Perfekt beliggenhed på lukket villavej

Kunne dette være de perfekte rammer for dig? Kontakt os på tlf.: 72 17 00 04.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE