BILLIG ANDELSBOLIG PÅ GOD PLACERING I VEJGAARD!

Grønnegade 16, 1., 9000 Aalborg / 4 værelser / 108m2 / 500000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

BILLIG ANDELSBOLIG PÅ GOD PLACERING I VEJGAARD!

OMRÅDET:

Vejgaard er en bydel i Aalborg og har alle faciliteter at byde på. Her er et godt naboskab, fantastisk lokalsports liv og alle muligheder for indkøb. Nærområdet har alt det, I skal bruge af butikker og andre fornødenheder. Der er dejlige grønne omgivelser nær ved i Signalbakken. Og så er centrum kun en kort cykeltur væk. Inden for gåafstand kan nævnes bl.a. slagter, indkøb, apotek og døgnkiosk.


HJEMMET:

Denne fantastiske andelsbolig er placeret i Vejgaard. På 1. sal træder vi ind i en stor entré med god plads til overtøjet. Entréen har adgang til alle hjemmets rum. På højre hånd er der en stor lys stue med god plads til sofaarrangement mm. Overfor har vi det store lyse soveværelse med plads til en stor dobbeltseng og skabsplads. Flot badeværelse holdt i lyse materialer, det har en rigtig god størrelse og bruseniche. Hjemmets hjerterum er det store køkkenalrum, her er god plads til spisebord og mindre hyggekrog og et smukt lysindfald som giver rummet charme. Køkkenalrummet har kig ud til den sydvest vendte baggården hvor aftensolen kan nydes med venner og familie, her er plads til en hyggelig grill aften i godt selskab. Ved køkkenalrummet hører sig et mindre værelse til, dette kan anvendes som ekstra værelse eller evt tillægges køkkenalrummet. I hjemmets soveværelse, stue samt køkkenalrum er der charmerende fyrplankegulve som forener hjemmet med klassisk charme. Andelsforeningen har større kælder med opbevaring samt eget værksted som deles mellem foreningens medlemmer, du vil derfor have rig mulighed for at "makke" med mindre gør-det-selv projekter.


Søger I et nyt hjem med god plads og mange indretnings muligheder, så er Grønnegade 16, 1. et must see.

En god andelsbolig med hyggelig atmosfærer til både den yngre og ældre i et godt kvarter, tæt på indkøb, grønne arealer og Aalborg City.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- God planløsning til familien

- Velfungerende andelsforening

- God beliggenhed tæt på indkøb

- Mindre have til sommer hygge

- Gode fællesfaciliteter heriblandt værksted, vaskeri samt gode opbevarings muligheder

Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke