LEJLIGHED CENTRALT I AALBORG - MULIGHED FOR FLERE VÆRELSER - DELEVENLIG - BUD MODTAGES!

Korsgade 8, 2., 9000 Aalborg / 3 værelser / 123m2 / 1998000
Åbent hus: 24.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
HUSK – Tilmelding

LEJLIGHED CENTRALT I AALBORG - MULIGHED FOR FLERE VÆRELSER - DELEVENLIG - BUD MODTAGES!

OMRÅDET:
Denne lejlighed er beliggende midt i Aalborg. Du får en lejlighed hvor der er gåafstand til alle midtbyens faciliteter, samt kort afstand når du skal foretage dagligdagens indkøb. Er du til grønne områder ligger havnepromenaden og kildeparken i kort gåafstand fra lejligheden. Er du på udkig efter lidt mere kulturelle oplevelser har du Musikkens Hus og Aalborg teater blot nogle få minutter væk. I kort gåafstand fra lejligheden finder du Reberbansgade, hvor der er et hav af lækre spisesteder.


HJEMMET:
Lejlighed i midten af Aalborg, hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg. Her er et godt lysindfald fra de store vinduer, som åbner hele lejligheden op. Vi træder ind i en stor entré med plads til overtøjet og med adgang til hjemmets badeværelse og det ene værelse. Fra entreen er der også adgang til køkken alrum, hvor der er masser af plads til madlavning. Fra køkkenet er der forbindelse til en stor stue, hvor der er rig mulighed for at lave lige den indretning man ønsker. Der er god loft højde igennem lejligheden.

Fra stuen er der adgang til to værelser mere, som begge har en god størrelse. Lejligheden  har ikke bærende vægge, men derimod kun to betonsøjler. Således er alle vægge af typen letvægge og plantegningen kan derfor reelt ændres efter ønske.

Sælger har tidligere fået en godkendelse på at etablere altan ud fra stuen til baggården, der er indhentet tilbud på dette, spørg ejendomsmægler for yderligere.


OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Central beliggenhed 

- Mulighed for at sætte sit eget præg

- Eksklusiv brugsret til parkering,  7 lejligheder til ejerforeningens 5 p-pladser (først til mølle)

- Sælger har tidligere godkendelse på altan liggende (spørg ejendomsmægler for yderligere)

- Mulighed for hurtig overtagelse Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.


Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE