VEJGAARD DOWNTOWN - EKSKLUSIVE 2-4 VÆRELSES LEJLIGHEDER MED CENTRAL BELIGGENHED

Nørre Tranders Vej 11, 1. 17, 9000 Aalborg / 2 værelser / 46m2 / 1698000
Åbent hus: 12.12.2021 fra kl. 10:00 til kl. 10:30
HUSK – Tilmelding

VEJGAARD DOWNTOWN - EKSKLUSIVE 2-4 VÆRELSES LEJLIGHEDER MED CENTRAL BELIGGENHED

Drømmer I om at bo i smukke omgivelser hvor beliggenhed, størrelse og materialevalg går op i en højere enhed og danner ramme om det gode liv? Så udbydes netop nu en række arkitekttegnede lejligheder i det charmerende Vejgaard Downtown. Byen midt i byen.

Velkommen til Vejgaard Downtown. Et enestående byggeri i en af Aalborgs absolut mest eftertragtede og populære bydele. Oprindeligt et selvstændigt område, der i dag huser over 14.000 borgere og stort set er smeltet sammen med Aalborg. Her er der rig mulighed for at leve livet i alle dets former og faser.

Det er ikke mindst muligt takket være opførelsen af en række nye 2-4 værelses lejligheder med en central beliggenhed midt i Vejgaard. Lejlighederne er i størrelsen 44 til 88 kvadratmeter og dermed som skabt til både studerende, singler og små familier. Fælles for dem alle er den gennemtænkte indretning og optimale udnyttelse af samtlige kvadratmeter.

Køkkenet er et fuldt udstyret Svanekøkken med eksklusive hvidevarer fra Siemens – og den forberedte mad kan efterfølgende nydes i det åbne køkken/alrum. Derudover byder samtlige lejligheder på et skønt badeværelse med brus, der – ligesom resten af boligen – er indrettet yderst stilfuldt og med de bedst tænkelige materialer. Der er naturligvis mulighed for at foretage særskilte tilvalg, både når det gælder inventar og hvidevarer, såfremt I ønsker dette.

Fælles for lejlighederne i stuen, såvel som 1. og 2. sal, er at alle har fri adgang til en 79 kvadratmeter stor tagterrasse, hvor de lune forårsdage og varme sommeraftenener kan nydes med udsigt over byens tage. Dertil har lejlighederne på 1. og 2. sal alle også en egen altan. Endelig er der også mulighed for tilkøb af privat parkeringsplads.

Med en bolig i Vejgaard Downtown får I ikke blot en attraktiv ejerbolig tæt på det hele. I får også et hjem, hvor der er kræset for detaljerne, hvilket blandt andet er med til at sikre et fantastisk lysindfald overalt i boligen. Her sættes kort sagt nye standarder for både livskvalitet og komfort. For jer der ønsker at bo bedre end blot godt nok. Og som ønsker at nyde livet.

OBS projektet står færdigt d. 15.06.2022

Er I interesserede i at høre nærmere om Vejgaard Downtown?

Så kontakt Din Mægler i Vejgaard på: 72 17 00 04


Bestil fremvisning

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke