FLOT OG ISTANDSAT LEJLIGHED MED ALTAN I VESTBYEN!

Schleppegrellsgade 78, 2. tv, 9000 Aalborg / 3 værelser / 71m2 /
Solgt

FLOT OG ISTANDSAT LEJLIGHED MED ALTAN I VESTBYEN!

OMRÅDET:
Velkommen til en af de mest populære gader i Vestbyen, Schleppegrellsgade. Denne skønne lejlighed er beliggende i det flotte område omkring Lystbådehavnen i Aalborg og med kort afstand til grønne arealer. Der er tæt til busforbindelser til Universitetet, kort cykelafstand til Aalborg Centrum, og kun få minutters gang til den flotte nye Fjordpark; Aalborg Friluftsbad.

HJEMMET:
I Schleppegrellsgade 78 på 2. sal ligger denne lækre lejlighed, renoveret i 2016 med altan og kig til de grønne arealer ved Vestre Bådehavn. Lejligheden byder velkommen i en lys entré med plads til at stille fodtøjet og hænge overtøjet. Allerede ved første skridt ind i lejligheden kan man fornemme den gennemførte stil, som lejligheden bærer præg af. I stuen til venstre har man fed New Yorker væg og god plads til både spisebord og sofaarrangement. Oprindeligt er stuen meget stor, så sælger har etableret et ekstra værelse til kontor, børneværelse eller lignende.
I køkkenet er der ikke gået på kompromis med noget, og det lyse køkken fremstår i ny moderne stil. Her er alt i hårde hvidevarer, inkl opvaskemaskine og vaskemaskine.
Badeværelset er af nyere dato med brus og flotte materialer. Hjemmets soveværelse har en rigtig god størrelse og har udgang til en dejlig altan, som har en god størrelse, hvor man har plads til både cafésæt og havegrill.

En rigtig flot lejlighed med altan og en god beliggenhed i Vestbyen med gå afstand til Aalborg Friluftsbad, StreetFood og Vestre Bådlaug.

OM HJEMMET KAN FREMHÆVES:
- Fantastisk beliggenhed i Vestbyen
- Renoveret i 2016 med nyt køkken og bad
- Dejlig altan med god plads
- Ekstra værelse etableret i stuen

Vi glæder os til at vise dette skønne hjem frem. Kontakt os for en fremvisning på tel. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke