LÆKKER 3 VÆR. MED ALTAN OG PARKERINGSPLADS I KÆLDEREN!

Estlandsgade 13, 2. th, 9000 Aalborg / 3 værelser / 89m2 /
Solgt

LÆKKER 3 VÆR. MED ALTAN OG PARKERINGSPLADS I KÆLDEREN!

OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af Aalborgs foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. Fra lejligheden har du kun 5 minutter på cykel til centrum, og i området findes masser af gratis parkeringspladser. Øgadekvarteret blev dannet i starten af 1900-tallet som et arbejderkvarter og i området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shopping muligheder. Desuden findes 7/11 lige rundt om hjørnet, når man står og mangler en liter mælk til morgenmaden. Lejligheden her ligger på kanten af øgadekvarteret med havnefronten på den anden side. Bedre beliggenhed er svær at finde. Udsigten til Limfjorden den ene vej og lækre grønne arealer den anden vej, mens afstanden til city og dens muligheder ikke er længere væk end en gåtur eller hurtig cykeltur. Ejendommen er fra 2005 og har en fornuftig og velfungerende ejerforening.

HJEMMET:
Man bliver buzzet ind af dørtelefonen og træder ind i en flot opgang. Elevatoren kører op på 2. sal og til højre træder vi ind i en lækker tre værelses lejlighed med dejlig altan og udsigt til Limfjorden. Entréen er rummelig og har god plads til overtøjet. Til højre træder vi ind i det åbne køkken i forbindelse med stuen. Flotte materialer og moderne løsninger. I forbindelse med stuen er der udgang til altan, hvor udsigt til Limfjorden kan nydes og ved køkkenet er der plads til spisebordet med masser af lækkert lys indfald igennem de store vinduespartier mod gården.
Fra stuen er der adgang til to gode værelser med skabsplads og tilbage i entréen er der adgang til et stort lækkert badeværelse med bruseniche, gulvvarme og både vaskemaskine og tørretumbler.

Som et ekstra plus til lejligheden har man en fast parkeringsplads i kælderen. Man kører ind i gården, ned i parkeringskælderen, parkerer bilen og træder ind i elevatoren herfra og op til lejligheden. Nemmere bliver det simpelthen ikke med storindkøb, turen fra IKEA og lignende. Dejlig nemt og bekvemt.

En lækker moderne lejlighed med stor altan, fast parkeringsplads og udsigt til Limfjorden.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Fast parkeringsplads i kælderen
- Dejlig stor altan med udsigt til fjorden
- Dejligt køkken i lyse materialer
- Flot stor stue med lækkert lysindfald
- Velholdt lækker lejlighed
- God beliggenhed tæt på indkøb mm.
- Tæt på grønne arealer og kulturelle oplevelser

Et dejligt hjem med en fantastisk udsigt centralt beliggende i Aalborg centrum.
Vi glæder os til at fremvise dette skønne hjem. Ring til os på tlf. 72170004.

Del på:

Fakta om bolig

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke