SKØN VILLA MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Lundbyesgade 21, 9000 Aalborg / 4 værelser / 128m2 / 2398000

SKØN VILLA MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Skøn villa med en god planløsning for hele familien. Du får samtidig en lækker og stor terrasse samt en lukket og ugenert baghave.

OMRÅDET:
Denne dejlige villa ligger i Vejgaard som er en yderst attraktiv bydel i Aalborg. Vejgaard er i rivende udvikling og har alle faciliteter at byde på! Her er blandt andet et fantastisk foreningsliv og et væld af indkøbsmuligheder. Lundbyesgade er en rolig villavej, hvor der er et godt naboskab. Desuden er der gode legepladser og dejlige områder lige i nærheden. Signalbakken er et naturskønt område, hvor der er gode fodboldbaner og en fantastisk udsigt over Aalborg. Kun en kort cykeltur væk findes Aalborg centrums pulserende liv som blandt andet byder på hyggelige spisesteder, charmerende gågader, fantastiske kulturperler og den skønne havnefront. Inden for gåafstand kan også nævnes den populære slagter, apotek og døgnkiosk. Mulighederne er mange med en beliggenhed i dejlige Vejgaard. 

HJEMMET:
På den børnevenlige villavej i Vejgaard findes denne dejlige villa. En klassisk Vejgaard villa med en masse plads til hele familien. Boligen overrasker med skønne rum på både stue- og kælderplan. Yderligere har boligen en dejlig 1. sal, hvor der er rig mulighed for gode løsninger. 

Når du træder ind i den dejlige villa, mødes du af hjemmets rummelige entré på stueplan. Entréen fungerer som en fordelingsgang til boligens rum. Badeværelset er fremstillet i lyse og funktionelle materialer. Boligens skønne køkkenalrum er indrettet i moderne og yderst velholdte materialer. I køkkenet findes en hyggelig køkkenø som indbyder til hyggelige samtaler mens aftensmaden tilberedes. Yderligere er der god spisebordsplads til at invitere gæster på middag. Fra boligens køkkenalrum er der direkte adgang til hjemmets store terrasse og have. I haven findes et hyggeligt udhus samt et funktionelt skur. Hjemmet har en dejlig stor stue med et fint lysindfald, hvor der er rig mulighed for afslapning i det bløde sofahjørne.

Fra entréen kan du følge den fine trætrappe op til hjemmets 1. sal. Her finder du tre værelser, samt et badeværelse med både bruser og karbad.

Den skønne villa rummer også en fin kælder. Her er et dejligt vaskerum, hvor der er god plads. Yderligere findes et fint værksted som ligeledes har en god rummelighed. Desuden har kælderen et disponibelt rum som med fordel kan anvendes til opbevaring, kontor eller måske noget helt tredje. Denne skønne Vejgaard villa rummer mange gode løsninger og muligheder. 

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE: 
-Fantastisk køkkenalrum i moderne materialer
- Lækker og stor terrasse samt lukket og ugenert baghave
- God planløsning for hele familien med både stue- og kælderplan samt 1. sal
- Skøn beliggenhed med kort afstand til alt fornødent
- Mulighed for hurtig overtagelse. 


Lyder denne skønne villa som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["type"]=>
  string(7) "youtube"
  ["element"]=>
  string(11) "R54UUnQvXFY"
  ["videoId"]=>
  string(11) "R54UUnQvXFY"
 }
}
Lasse Frederik Pedersen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Lasse Frederik Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE