ET GODT KØB PÅ SJÆLLANDSGADE

Sjællandsgade 46, 2. tv, 9000 Aalborg / 2 værelser / 61m2 / 1298000

ET GODT KØB PÅ SJÆLLANDSGADE

Flot og lys lejlighed med lave fællesudgifter. Lejligheden byder på et lyst køkken, en god stue, et regulært soveværelse og til sidst et moderne badeværelse.

OMRÅDET:
Øgadekvarteret er en bydel i Aalborg, som det sidste årti har gennemgået en rivende udvikling. Midt i Øgadekvarteret ligger Østbyens grønne oase - Østre Anlæg, som er et af Aalborgenernes foretrukne grønne områder, når der skal slappes af fra storbyens pulserende liv. I området har man masser af gode indkøbsmuligheder, cafémiljøer og andre shopping-muligheder. Derudover er afstanden til city og dens muligheder ikke er længere væk end en gåtur eller hurtig cykeltur.

HJEMMET:
Denne flotte, lyse lejlighed ligger og venter på at blive hjem for en ny ejer. Her får du ikke blot en god og indflytningsklar bolig - du får også en attraktiv placering i byen, hvor du kan benytte dig af de mange tilbud om shopping, caféer, kulturliv og med den korte afstand til Østre anlæg, står alle muligheder åbne.

Lejligheden byder på et lyst køkken med grebsfrie låger, samt gode hårde hvidevarer, herunder både opvaskemaskine og gaskomfur. I den lyse stue bliver I mødt af en stemningsskabende rå væg, rosette og stuklister, og her er nemt plads til både spisebord og sofaen. Desuden findes et regulært soveværelse, samt et moderne badeværelse hvor toilet og bad IKKE er opdelt.

Denne lejlighed er oplagt til den studerende, det unge par eller forældrene der vil gøre en god handel. Jf. vedtægterne må lejligheden gerne udlejes.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:
- Dejligt køkken i lyse materialer
- Flot stor stue med flotte detaljer
- God beliggenhed tæt på indkøb mm.
- Lave fællesudgifter
- Husdyr tilladt

En dejlig ejerlejlighed med en fin rød tråd igennem hele hjemmet. Ring til os på tlf. 72 17 00 04.

Salgsvurdering af dit hjem

Hvis du er interesseret i at vide, hvad dit hjem er værd, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering her. Den er selvfølgelig gratis og uforpligtende:

Rasmus Lund Christensen

Kontakt os for mere info eller
bestilling af fremvisning

Rasmus Lund Christensen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE og køberrådgiver m/Tryghedsmærke